با تغییر رنگ مدال نخودی؛
ایران نایب قهرمان جهان شد
ایران نایب قهرمان جهان شد

باشگاه خبرنگاران جوان - اتحادیه جهانی کشتی دوپینگ آوتاندیل کنتچادزه کشتی گیر گرجستانی که در دیدار نیمه نهایی مسابقات جهانی ۲۰۲۴ آلبانی مقابل محمد نخودی نماینده کشورمان به پیروزی رسیده بود را مثبت اعلام کرد.

بدین ترتیب مدال طلای این کشتی گیر از وی گرفته شد و با دیسکالیفه شدن ۲۵ امتیاز وی نیز از مجموع ۵۵ امتیاز تیمی گرجستان که به عنوان قهرمانی رسیده بود کسر و این تیم در جایگاه چهارم ایستاد.

بدین ترتیب مدال برنز نخودی به نقره ارتقاء یافت و ۵ امتیاز تیمی بیشتر نیز برای تیم ایران در نظر گرفته شد تا تیم ایران با ۴۶ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی برسد.

لازم به ذکر است تیم ملی کشتی آزاد از سال ۲۰۱۹ همواره بر روی سکوی قهرمانی ایستاده و روند رو به رشدی داشته به طوری که در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ در جایگاه سوم، در سال‌های ۲۰۲۲، ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در جایگاه دوم ایستاد. تیم ایران در رقابت‌های جهانی سال گذشته (۲۰۲۵) با کسب ۷ مدال پس از سال‌ها بعنوان قهرمانی جهان رسید.

تیم ایران همچنین در ۲ المپیک گذشته ۶ مدال بدست آورد.

محمد نخودی نیز در کارنامه خود ۳ مدال نقره و ۲ مدال برنز جهان به ثبت رسانده است.