
باشگاه خبرنگاران جوان - جواد کاظم نسب الباجی سه شنبه در در دیدار با رییس کل گمرک ایران بیان کرد: در شرایط کنونی به افزایش فعالیت گمرکات خوزستان نیاز است و خواستار جذب و اضافه شدن پرسنل جدید به مجموعه گمرکات استان برای تسریع در فرآیند صادرات و واردات هستیم.
وی با اشاره به آمادهسازی تمامی زیرساختهای لازم در مرز چذابه تصریح کرد: مقدمات نصب دستگاه ایکسری در این مرز بهطور کامل مهیا شده است و انتظار میرود این دستگاه در اسرع وقت نصب و عملیاتی شود.
کاظم نسب الباجی همچنین بر اجرای مجوز کولهبری برای مرزنشینان خرمشهری مشابه سایر استانهای کشور تاکید کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ کولهبر در خرمشهر فعالیت دارند که در صورت اختصاص امتیازات قانونی کولهبری این تعداد افزایش یافته و معیشت منطقه بهبود مییابد.
وی در ادامه پیشنهاد تعلیق یا کاهش مبلغ ۲۰۰ دلار دریافتی از وسایل نقلیه عراقی را مطرح کرد و افزود: حذف یا کاهش این مبالغ میتواند مشوقی باشد تا طرف عراقی نیز از دریافت مبالغ مشابه از خودروهای ایرانی خودداری کند.
معاون استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: برای تسهیل در امور تجاری مصوبات مربوط به مدیریت واحد در مرزها باید با محوریت گمرکات به عنوان متولی اصلی صادرات و واردات بهطور کامل اجرا شود.
کشور عراق یکی از اهداف تجاری خوزستان به واسطه داشتن مرزهای آبی و خاکی مشترک است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان پیش از این از نهایی شدن توافقات برای ورود کالاهای اساسی و اقلام امدادی از طریق بندرامالقصر عراق به استان خبر داد و بر گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری ۲ منطقه تاکید کرد.