واکنش ایتالیایی ها به پیشنهاد فرستاده ترامپ برای جایگزینی با ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - پائولو زامپولی فرستاده ویژه دونالد ترامپ به فایننشال تایمز گفت که به رئیس جمهور آمریکا و جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا پیشنهاد کرده است که تیم ملی فوتبال ایتالیا جایگزین ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ شود.

او ادامه داد: من اصالتا ایتالیایی هستم و دیدن آتزوری در تورنمنتی به میزبانی ایالات متحده یک رویا خواهد بود. آنها با چهار عنوان قهرمانی، سابقه‌ای دارند که حضورشان را توجیه می‌کند.

این پیشنهاد جایگزینی ایتالیا با ایران ترکیبی از شرمساری و بی‌تفاوتی را از سوی هواداران آتزوری به همراه داشته است. به نظر می‌رسد این طرح تلاشی برای ترمیم روابط بین ترامپ و جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، پس از اختلاف نظر این دو نفر در بحبوحه حملات رئیس جمهور آمریکا به پاپ لئو چهاردهم بر سر جنگ ایران باشد.

آندره‌آ  آبودی وزیر ورزش ایتالیا در خصوص این پیشنهاد به خبرگزاری ایتالیایی لاپرس گفت: اولا این امکان ندارد، ثانیا مناسب نیست.

جیانکارلو جورجتی وزیر اقتصاد ایتالیا نیز در خصوص پیشنهاد زامپولی گفت: من این پیشنهاد را شرم‌آور می‌دانم. من خجالت می‌کشم.

جی دی بیاسی سرمربی سرشناس ایتالیایی نیز در مصاحبه با رویترز گفت: این پیشنهاد عجیب است، چرا که هرگونه غیبت فرضی ایران، منطقاً توسط تیم پشت سر آنها در گروه مقدماتی جبران می‌شود.

او گفت: علاوه بر این، من معتقدم ایتالیا در چنین موضوعی به حمایت ترامپ نیازی ندارد.