مدیرکل بهزیستی استان تهران:
تا پایان سال هر هفته یک افتتاح در استان تهران خواهیم داشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛الهام قبادی - محمد نصیری، مدیرکل بهزیستی استان تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره اتفاقات جنگ رمضان گفت: بعد از ظهر ۹ اسفند ماه همه بچه‌های مجموعه به خانواده‌های میزبان واگذار شدند و تعدادی نیز به افراد دیگر سپرده شدند.

وی با اشاره به توسعه مراکز حوزه سالمندی در استان تهران افزود: رویکرد ما گسترش مراکز روزانه و شبانه‌روزی است که با کمک خیرین عزیز ایجاد شده‌اند. در حال حاضر این آسایشگاه آیینه با ظرفیت خدمت‌رسانی به ۲۰۰ سالمند راه‌اندازی شده و همزمان با میلاد امام رضا (ع) افتتاح شد.

نصیری ادامه داد: یکی از نکات مهم این مرکز، پایداری آن است؛ به‌گونه‌ای که امکاناتی مانند آب، برق، ژنراتور و خدمات پشتیبانی به‌صورت کامل پیش‌بینی شده و از نظر زیرساختی در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران تاکید کرد: اگر دولت می‌خواست این مجموعه را احداث کند، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه به‌روز نیاز داشت، اما تمام هزینه‌های ساخت و تجهیز این مرکز توسط خیرین تامین شده است.

وی درباره پذیرش در این مرکز گفت: سالمندان نیازمند، فاقد سرپرست یا افرادی که توان پرداخت هزینه ندارند در اولویت پذیرش قرار دارند. این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین مراکز نگهداری سالمندان است و علاوه بر خدمات نگهداری، خدمات درمانی نیز به ساکنان و مردم منطقه ارائه خواهد کرد.

نصیری در پایان از ادامه روند توسعه مراکز بهزیستی خبر داد و گفت: این افتتاح در شرایطی انجام شد که فضای عمومی بیشتر درگیر اخبار دیگر بود، اما ما تا پایان سال هر هفته یک افتتاح در استان تهران خواهیم داشت و روند توسعه خدمات ادامه دارد.