
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آنا کلی، معاون سخنگوی کاخ سفید، موضع فعلی آمریکا را در مصاحبه با شبکه صهیونیستی آی ۲۴ نیوز اعلام و ادعا کرد رئیس جمهور این کشور تاکید کرده است که هرگز به ایران فرصت دستیابی به سلاح هستهای داده نخواهد شد.
براساس ادعاهای این مقام آمریکایی تلاشهای دیپلماتیک با ایران برای تضمین امنیت ملی آمریکا در کوتاه مدت و بلندمدت ادامه دارد. با این حال او افزود: ما از افشای جزئیات بحثهای دیپلماتیک خصوصی که در حال حاضر در جریان است، خودداری میکنیم.
در همین راستا ساعاتی پیش اکسیوس مدعی شد که منابعی به این خبرگزاری گفتهاند که ایران روز جمعه پاسخ خود را به تغییرات آمریکا در پیشنویس توافقنامه پایان جنگ به میانجیگران در پاکستان تحویل داده است.
شایان ذکر است که بعد از ظهر پنجشنبه، ترامپ حدود ۴۵ دقیقه در کاخ سفید با تیم امنیت ملی خود در مورد ایران گفتوگو کرد. گفته شده «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه «پیت هگست» وزیر دفاع «جان راتکلیف» مدیر سیا و «استیو ویتکاف» در این جلسه حضور داشتند.
منبع: عکا