خرید تضمینی ۳۵۰ هزار تن گندم در خوزستان

باشگاه خبرنگاران جوان _ امید جهان نژادیان جمعه در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان در محل اداره کل کار خوزستان بیان کرد: از ۲۵۰ هزار تن گندم موجود در مراکز روباز ۱۷۰ هزار تن بارگیری شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان همچنین گفت: تمام گندم مورد نیاز کارخانجات استان برای سال جاری از بهترین مراکز تامین شده است.

وی افزود: بالاترین میزان خرید طی سنوات گذشته یک میلیون و ۲۷۰ هزار تن بوده و در صورت تداوم این روند، احتمال ثبت رکورد جدید خرید گندم وجود دارد.

جهان نژادیان در ادامه با اشاره به ذخایر کالاهای راهبردی استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۰ تن روغن و ۲ هزار تن برنج در ذخایر استان وجود دارد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان عنوان کرد: بنا بر دستور استاندار خوزستان آرد ۱۰ کیلوگرمی در پنج نقطه شهر اهواز توزیع شد تا نیاز مردم تامین شود و فروش آزاد آرد با قیمت غیرمصوب کاهش یابد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان تصریح کرد: نانواها، روستاییان و عشایر از اداره کل غله سهمیه دریافت می‌کنند و بازرسی توزیع کالا نیز باید توسط دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شود.

مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان در ادامه این نشست عنوان کرد: آمار و عملکرد نشان می دهد دستگاه های نظارتی استان در بازار حاضر بودند و به دنبال جلوگیری از نابه سامانی در بازار هستند.

مهدی طیبی عنوان کرد: در میدان حوزه نظارت و بازرسی تلاش شد جلوی تخلف گرفته شود.

وی ادامه داد: نسبت به سال گذشته ۲ برابر آمار تیم های بازرسی استان افزایش یافت و از فروردین ماه تا کنون پنج هزار بازرسی انجام و یکهزار و ۱۹۰ پرونده تخلف تشکیل شد.

طیبی افزود: طی چند روز گذشته یک‌محموله ۴۰۰ هزار کیسه آرد در اهواز توقیف شد.

به گزارش ایرنا برداشت گندم در خوزستان از ۲۰ فروردین ماه شروع و در یک دوره فشرده ۴۰ روزه به پایان می‌رسد؛ برداشت گندم ابتدا در مناطق جنوبی استان همچون هندیجان، ماهشهر، شادگان و خرمشهر شروع و سپس به تدریج به مناطق مرکزی و غربی خوزستان کشیده خواهد شد و درنهایت کار برداشت گندم در مناطق سردسیر ایذه، باغملک و دزپارت در نیمه نخست خرداد شروع می‌شود.

خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵ میلیون تُن محصولات کشاورزی، باغی، دامی، شیلات و عسل معادل ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور در جایگاه نخست قرار دارد.

منبع ایرنا