سرپرست معاونت املاک و حقوقی این ادارهکل، با اعلام هشدار جدی نسبت به افزایش معاملات غیرقانونی زمین در حاشیه شهرها، خواستار دقت و حساسیت بیشتر مردم در خرید هرگونه زمین شد.
معاون محیط زیست کشور با اشاره به ثبت سالانه ۱۸ هزار آتشسوزی در کشور و تغییر الگوی وقوع آنها گفت: آتشسوزیها دیگر فصلی نیستند و اکوسیستم بدون حمایت نمیتواند از عهده این شرایط برآید.
بیتوجهی به عوارض شهری، اکنون به یکی از مهمترین عوامل افول کیفیت زندگی در شهر خرمآباد تبدیل شده است؛ مسئلهای که در واقع ریشهی بسیاری از نارساییهای شهری، مشکلات خدماتی و کاهش سرمایه اجتماعی شهر است.
مسئول امور بیمهای محصولات کشاورزی لرستان، با تشریح آخرین وضعیت پرداخت غرامتهای کشاورزان استان، از تأخیر در واریز خسارتهای مربوط به کشت گندم دیم خبر داد.
رئیس دادگستری با تقدیر از اقدامات اداره منابع طبیعی، بر آمادگی کامل دستگاه قضایی برای حمایت حقوقی و قضایی و برخورد قانونی با هرگونه تعرض به اراضی ملی تأکید کردند.