روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که تمامی مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی استان بدون هیچگونه تغییر، طبق روال معمول (نوبت صبح و بعدازظهر) دایر خواهد بود.
مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: رانندگی پسر ۱۳ ساله با نیسان و حرکت با دنده عقب موجب مرگ همبازی (پسر عمویش) در روستای حسین آباد عاشوری از توابع شهرستان بهار شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مشکلات صاحبان مشاغل خانگی در زمینه دریافت تسهیلات بانکی از جمله ضمانت، گفت: سازوکارهایی درنظر گرفته شده تا دریافت وام برای این افراد آسانتر شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اقداماتی در سازمان اداری استخدامی کشور برای افزایش حقوق کارگران و به خصوص کارمندان خبر داد و اعلام کرد که جزئیات این خبر خوش به زودی اعلام میشود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: دشمنان به اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا چشم طمع دارند، اما نیروهای مسلح ما در اوج آمادگی قرار دارند و پاسخ پشیمان کنندهای را به هرگونه جسارت دشمن میدهند.