دوستان یه درخواستی که دارم اینه که لطفا همه چیز رو تقصیر کارخانجات صنایع غذایی نندازید
خیلی ها فکر می کنند وظیفه کارخانجات هست که غذی بهداشتی بدهند
یکم فکر کنید مثلا شیر وقتی بار میکروبی اولیه شیر بالا است یک پاستوریزاسیون یا استرلیزاسیون چطور می تونه اطمینان بده و مجبور میشوند که دمای بالا تر بدهند!!
در مرود کیفیت و بهداشت یک پروسه زنجیره ایی است
لطفا همه اگر دستی در کار دارند مواد اولیه خوب تولید کنند
خوب انبار داری کنند
بهداشتی کار کنند
و کارخنجات مواد غذایی هم اصولی و درست کار کنند تا یک غذای سالم به دست مردم بدهند!!
من خیلی فست فودی هستم
اما فکر کنم باید یه تجدید نظر جدی درباره ی خوراکم داشته باشم
ساندویج فقط فلافل
املت بزنید صدبرابر بهتره
قربون همون زندگی سنتی خودمون
من که تا می تونم سعی می کنم زندگی سنتی داشته باشم.
دوستان یه درخواستی که دارم اینه که لطفا همه چیز رو تقصیر کارخانجات صنایع غذایی نندازید
خیلی ها فکر می کنند وظیفه کارخانجات هست که غذی بهداشتی بدهند
یکم فکر کنید مثلا شیر وقتی بار میکروبی اولیه شیر بالا است یک پاستوریزاسیون یا استرلیزاسیون چطور می تونه اطمینان بده و مجبور میشوند که دمای بالا تر بدهند!!
در مرود کیفیت و بهداشت یک پروسه زنجیره ایی است
لطفا همه اگر دستی در کار دارند مواد اولیه خوب تولید کنند
خوب انبار داری کنند
بهداشتی کار کنند
و کارخنجات مواد غذایی هم اصولی و درست کار کنند تا یک غذای سالم به دست مردم بدهند!!
لطفا همه رو تقصیر یک کارخانه نندازید
و منصفانه بنگرید
ممنون
حاضرم از این میکروب هایی که تو گرما نمیمیرن بخورم
اما وایتکس نخورم