نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دکتر آرمان
۲۰:۱۵ ۲۱ تير ۱۳۹۳
آدم نمیدونه چی بگه تو روز روشن دروغ!
پارسال سهمیه محروم 10 درصد مازاد بود ولی امسال 30 درصد از کل ظرفیت به سهمیه محروم اختصاص داده شده یعنی تا اینجا حداقل 40 درصد از ظرفیت آزاد کمتر از پارساله این در حالیه که ظرفیت کل 100 نفر از پارسال کمتره و از طرفی با توجه به به اینکه شرایط استفاده از سهمیه "خانواده و شهدا و ایثارگران" برای فرزندان جانبازان بالای 25 درصد فراهم شده (پارسال بالای 50 درصد میتونستن از این سهمیه استفاده کنن) مسلما امسال همه 20 درصد ظرفیت اختصاصی به اونا پر میشه!
آخه مگه گناه کردیم که داریم 1سال دیرتر آزمون میدیم آدم تکلیف روز بعدشو نمیدونه آخه این قوانین کی میخان به ثبات برسن! حداقل اگه شرایط بهتر بشه آدم امیدوار میشه به آینده ولی هرروز بدتر از دیروز! طبق چه منطقی شرایط استفاده از سهمیه ایثارگران از 50 درصد به 25 در صد تغییر کرده خدا میدونه! شما باید فردای قیامت پاسخگو باشین
به خدا دیگه خسته شدیم تا کی میخان به این آزمون و خطاها ادامه بدن آدم قلبش از این همه بی عدالتی به درد میاد
Iran (Islamic Republic of)
دكتر فاطمه
۲۰:۰۲ ۲۱ تير ۱۳۹۳
باسلام يادكتر ضيايي جدول ظرفيت هاي پذيرش پارسال رو اصلا نگاه نكرده كه به صراحت ميفرمايند٣٠درصد ضرفيتهارو افزايش داديم يااينكه يه جوابي براي أين قشري كه تاچشم واكرده درسوبرتمام لذات زندگي ترجيح داده وبسياردقيق به مسائل نگاه ميكنه دادن براي رفع تكليف به خدااين بي عدالتيه
Iran (Islamic Republic of)
عادل
۱۸:۵۱ ۲۱ تير ۱۳۹۳
بخدا اين رسم مسلماني نيس!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۸ ۲۱ تير ۱۳۹۳
متاسفاه جناب دکتر ضیائی با ظرافت خاصی قصد فرافکنی دارند
واقعا جای تاسف دارد
Iran (Islamic Republic of)
پزشک عمومی
۱۸:۴۷ ۲۱ تير ۱۳۹۳
کاش سیاست های نظام سلامت.مخصوصا" در قسمت نحوه اطلاع رسانی، برگزاری و اعلام نتایج امتحانات پایدار و قابل پیش بینی باشد. در اکثر کشورهای پیشرفته این نوع امتحانات استاندارد است و چند بار در سال برگزار می شود ، و فرقی نمی کند که فرد در چه ماه یا سالی این امتحان را پشت سر می گذارد.همچنین پذیرش دستیار تخصصی در این کشورها تنها با یک امتحان مشخص نمی شود.
ولی متاسفانه در کشور ما، نه تنها اطلاع رسانی آزمون ها بسیار ضعیف انجام می شود(هنوز تاریخ امتحان سال بعد مشخص نیست.سال گذشته هم چند ماه مانده به امتحان تاریخ امتحان عوض شد یا اینکه هنوز مشخص نیست دقیا" در چه تاریخی انتخاب رشته صورت خواهد گرفت) بلکه هر سال تعدادی از سوالات سلیقه ای است و سطح دشواری آزمون هر سال تغییر می کند. علاوه بر این، ظرفیت پذیرش هر سال متغیر است!!!
امسال نیز متاسفانه با کاهش ظرفیت آزاد ظلم بزرگی در حق جامعه پزشکی و مردم کشور شد. چرا که بسیاری از پزشکان با نمره بالا تر و سهمیه آزاد در رشته دلخواهشان پذیرفته نمی شوند و به جای آنها کسانی که سهمیه محروم دارند با 85% نمره آخرین فرد پذیرش شده به راحتی وارد دوره تخصص می شوند.
این رویه باعث ورود پزشکانی که کمتر برای امتحان تلاش کرده اند به دوره دستیاری، ظلم بزرگی برای مردم مناطق محرومی است که این پزشکان باید 12 سال تعهدشان در آن مناطق طی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
غزال
۱۲:۳۸ ۲۱ تير ۱۳۹۳
دورازانصاف وعدالته حق كسايي كه كلي زحمت كشيدن ضايع بشه تانيروي كاربراي مراكزبهداشتي درماني مناطق محروم تامين شه،بايداين سهميه هامازاد بر ظرفيت اعلام شه تا باعث دلسردي ونااميدي نشه
Iran (Islamic Republic of)
عطا
۱۲:۲۱ ۲۱ تير ۱۳۹۳
طبق راهنمای منتشر شده هئچ افزایش ظرفیتی وجود نداشته بلکه کاهش چمشگیر ظرفیت و همچنین اختصاص دادن ظرفیت ها ب انواع سهمیه هارا شاهد هستیم.
Iran (Islamic Republic of)
توحيد
۱۲:۰۶ ۲۱ تير ۱۳۹۳
وقتى پيامک هاى تبليغاتى ارسال ميشه جهت فروش زمينو لب تاپ و... اسمه نخبه رومون مىزارن ولى پاى وضع قانون و تبصره ک ميشه مثله بى سوادا باهامون رفتار مى شه,لطفا افزايش سهميه رو با ذکرارقام بيان کنند.مرسى
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۷ ۲۱ تير ۱۳۹۳
با تشکر از باشگاه خبرنگاران از بابت انعکاس نظرات. دکتر ضیایی یا دفترچه ی چاپ شده توسط معاونتشان را مطالعه نکرده اند یا در حال انحراف اذهان عمومی می باشند.
Iran (Islamic Republic of)
دکتر پریسا
۰۳:۵۲ ۲۱ تير ۱۳۹۳
از معاون وزیر بعیده !
و از yjc بعیده که انقدر زود باور باشن!
اگه دفترچه راهنمای آزمون دستیاری دوره 41 رو ملاحظه بفرمائید, متوجه میشید که اون چیزی که افزایش پیدا کرده سهمیه مناطق محروم هست که از 10% مازاد به 30% از کل ظرفیت, تغییر یافته و این یعنی افزایش 30% ای سهمیه محروم و کاهش 30% ای سهمیه آزاد!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
مهتاب
۰۳:۰۰ ۲۱ تير ۱۳۹۳
باسلام و تشکر از خبرگزاری محترم، خاضعانه درخواست می نمایم تا مصاحبه ای مجدد با آقای دکتر ضیایی انجام دهید و به نمایندگی تعداد کثیری از شرکت کنندگان آزمون دستیاری امسال، خواستار شفافیت بیشتر در زمینه ی افزایش ظرفیت پذیرش باشید. زیرا ما شرکت کنندگان با توجه به دفترچه اعلام شده از سوی وزارت محترم بهداشت، هرگونه که حساب میکنیم با کاهش ظرفیت کاملا واضح سهمیه آزاد روبرو میشویم ! و این افزایش اعلامی صرفا برای سهمیه مناطق محروم می باشد!
Iran (Islamic Republic of)
مهتاب
۰۲:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۳
باسلام و تشکر از خبرگزاری محترم، خاضعانه درخواست می نمایم تا مصاحبه ای مجدد با آقای دکتر ضیایی انجام دهید و به نمایندگی تعداد کثیری از شرکت کنندگان آزمون دستیاری امسال، خواستار شفافیت بیشتر در زمینه ی افزایش ظرفیت پذیرش باشید. زیرا ما شرکت کنندگان با توجه به دفترچه اعلام شده از سوی وزارت محترم بهداشت، هرگونه که حساب میکنیم با کاهش ظرفیت کاملا واضح سهمیه آزاد روبرو میشویم ! و این افزایش اعلامی صرفا برای سهمیه مناطق محروم می باشد!
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۰۲:۳۴ ۲۱ تير ۱۳۹۳
اگر واقعا میخواهند 30 درصد ازاد را اضافه کنند پس چرا مازاد حساب نمیکنند که خیال همه هم راحت شود
United States of America
ناشناس
۰۲:۲۰ ۲۱ تير ۱۳۹۳
آقای دکتر لطفا از اعداد و ارقام صحیح جهت ظرفیت دستیاری استفاده کنید یا ما میتونیم با چند جمع ساده کاهش ظرفیت را ثابت کنیم
Iran (Islamic Republic of)
رحیمی
۰۱:۱۸ ۲۱ تير ۱۳۹۳
جمله درست :کاهش 30 درصدی سهمیه آزاد.....
ایشان باید ظرفیت را مازاد اعلام کنند تا حرفشان صحت داشته باشد