خودت میگی اب جوشیده سرد شده.اینجوری َضررنداره مجدا گرم شود یاجوشانده شود اب سمی میشود
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
عجب!
رضا
۱۲:۲۰ ۱۶ مرداد ۱۳۹۶
با سلام بنده در مرکز درمانی کارمیکنم ودوستانی که اهل علم هستند موضوع راتائید کردن .وبهترین کار برای صرفه جویی اینه که بعداز هربار اضافه امدن اب جوش آن را در ظرفی در یخچال برای نوشیدن استفاده کنید .یا برای مصارف دیگر مثل اتو و گلدان و ....
با سلام
خدا رفتگان شمارو بيامرزه ، يه مادر بزرگ داشتم حدودا" 90 سال عمر كرد ،از زماني كه يادم مياد ، يه سماور داشت با اون آب جوش مي آورد و چاي دم مي كرد روستاي ما هم كم آبي بود ، آب جوشيده اي رو هم دور نمي ريختن ، علت فوت عزيزجونم تا اونجايي كه ياد دارم سرطان نبود ، به هر حال دوستاني كه به آزمايشگاه هاي مربوطه دسترسي ذارن صحت اين مطالب رو بررسي كنن شايد مادر بزرگمون بيشتر عمر مي كرد.
والا منم یه مادر بزرگ دارم تقریبا صد سالش داره میشه و از بچگی هم توی سماور چایی خورده روزی ده تا چایی میخوره اب سماورش هم خالی نمیکنه.همه جاش هم سالمه فقط یکم پا درد داره!!!
البته به قولی (( دفع خطر احتمالی عقلا واجبه و..)) بهتره دوستان با تحقیق وسوال از اهلش حداقل به نتیجه قابل قبول برای خودشون برسند ضمنا چندان تاثیری بربحران اب در ایران ندارد مگه کل حجم اب پس مانده کتریهایمان چقدره ؟ایا قابل مقایسه با دیگر بحرانهای سوء مدیریت در مصرفه و...
من فردی درسن 75 سالگی هستم از زمان کودکی ونوشیدن چای از سماورهای ذقالی مادرم رحمت ا...وحتی سماورهای حلبی ارایشگرهای کنار خیابان که بعداز اصلاح غیر بهداشتی افراد با دادن یک چایی دارچین مبلغ حداکثر 2ریال دریافت میکردن یادمه که شاید درمدت زمان یکهفته هم اب رو اب توی سماور می کردن ولی این حرفها نبود.
کاری ندارم که این مطلب درست هست یا نه و نه توان علمی برای اثبات آن را دارم!
اما قطعا این متن که بشدت در حال پخش در دنیای مجازی هست به بجران کم آبی و سونامی تبدیل شدن ایران به کویر سرعت خواهد بخشید
جالب است بدانید ما مدام این کار را برای پخت انواع غذاها انجام میدهیم ودر صورت صحت این موضوع محدود به کتری و سماور نخواهد بود لطفا این مطلب وامثال آنرابسادگی نپذیرید تا از منبع موثقی اعلام گردد.
ما گاهی مورد هجوم چنین افکاری قرار می گیریم که طرف مقابل از تکنیک عوام فریبی برای رسیدن به اهداف پشت صحنه خود بهره می برد بهتر است در این موارد که دایما از تکنیک نشانه قراردادن سلامتی انسانها استفاده می کنند تا ما خود آنرا به شدت نشر دهیم واز بازاریابی ویروسی بهره مند می شوند تا اطلاعات اشتباه را با چند اصطلاح علمی به خورد ما دهند
لطفا بیشتر آگاه باشیم و بدون منبع و حتی با منابع ساختگی فریب نخوریم.
شاید منظورش اینه املاح معدنی آبی که چند بار داخل کتری یا سماور میجوشه مدام رسوب میکنه که این باعث میشه هر بار آب میریزیم مجددا این مواد وارد آب بشه و درصد مواد سنگین آبرو زیاد کنه .
البته با تعویض هر بار آب جوش سرد شده هم نمیشه به آب مقطر دست یافت .
خدا رفتگان شمارو بيامرزه ، يه مادر بزرگ داشتم حدودا" 90 سال عمر كرد ،از زماني كه يادم مياد ، يه سماور داشت با اون آب جوش مي آورد و چاي دم مي كرد روستاي ما هم كم آبي بود ، آب جوشيده اي رو هم دور نمي ريختن ، علت فوت عزيزجونم تا اونجايي كه ياد دارم سرطان نبود ، به هر حال دوستاني كه به آزمايشگاه هاي مربوطه دسترسي ذارن صحت اين مطالب رو بررسي كنن شايد مادر بزرگمون بيشتر عمر مي كرد.
اما قطعا این متن که بشدت در حال پخش در دنیای مجازی هست به بجران کم آبی و سونامی تبدیل شدن ایران به کویر سرعت خواهد بخشید
جالب است بدانید ما مدام این کار را برای پخت انواع غذاها انجام میدهیم ودر صورت صحت این موضوع محدود به کتری و سماور نخواهد بود لطفا این مطلب وامثال آنرابسادگی نپذیرید تا از منبع موثقی اعلام گردد.
ما گاهی مورد هجوم چنین افکاری قرار می گیریم که طرف مقابل از تکنیک عوام فریبی برای رسیدن به اهداف پشت صحنه خود بهره می برد بهتر است در این موارد که دایما از تکنیک نشانه قراردادن سلامتی انسانها استفاده می کنند تا ما خود آنرا به شدت نشر دهیم واز بازاریابی ویروسی بهره مند می شوند تا اطلاعات اشتباه را با چند اصطلاح علمی به خورد ما دهند
لطفا بیشتر آگاه باشیم و بدون منبع و حتی با منابع ساختگی فریب نخوریم.
کافی عبارت reboil water را جستجو کنید
البته با تعویض هر بار آب جوش سرد شده هم نمیشه به آب مقطر دست یافت .