نیتروزآمین از ترکیب پروتئین با نیتراتها بوجود می آید.مگه آب پروتئین داشته که ما نمی دونستیم.لطفا از نوشتن مطالبی که در آنها تخصص ندارید پرهیز کنید.البته من هم تخصص ندارم .ولی اینو هر بچه مدرسه ای هم می دونه.
http://chemistry.about.com/ Generally, boiling water, allowing it to cool and then reboiling it does not present much of a health risk. For example, if you keep water in a tea kettle, boil it and add water when the level gets low, you aren't likely to endanger your health. It's best if you don't let water boil down, which concentrates minerals and contaminants and if you reboil water, it's better to do it once or twice, rather than make it your standard practice. Pregnant women and persons at risk for certain illnesses may wish to avoid reboiling water rather than risk concentrating hazardous chemicals in the water.
به نظر من نمی تونه درست باشه مخصوصا برای سماور
هر چند وقت یکبار سماور را که خالی می کنیم پر از املاح وگچ هست
اگر هروز بخواهیم خالی کنیم این املتح با اب مخلو شده ولی دز سماور به دیواره سماور می چسبه واب زلالی ر و داریم
کاش در این وضعیت کم آبی و بحران آب، پیشنهادی برای مصرف آب جوشیده ی سرد شده ارائه می دادید! حقیر معمولاً از آن برای اتوی بخار استفاده می کنم، برای آب دادن گلدان ها نیز می توان استفاده نمود.
هر چند وقت یکبار سماور را که خالی می کنیم پر از املاح وگچ هست
اگر هروز بخواهیم خالی کنیم این املتح با اب مخلو شده ولی دز سماور به دیواره سماور می چسبه واب زلالی ر و داریم
همین که یک خبرنگار گفته درست است؟