نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۴
این مطلب پایه علمی دارد لطفا جدی بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۸ ۰۳ دی ۱۳۹۴
شبکه سلامت هم این خبر علمی رو گفت وهشدار داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۶ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
سماورم رسوب کرده بودجرمگیرسماورریختم الان قرمزرنگ شده چکارکنم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۴۰ ۰۵ بهمن ۱۴۰۰
شبکه سلامت! به سلامت!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۴
گرم کردن اب چی اونم ضرر داره یا فقط جوشاندنش ضررداره؟؟
Iran (Islamic Republic of)
نادر
۱۱:۳۲ ۰۸ شهريور ۱۳۹۴
نیتروزآمین از ترکیب پروتئین با نیتراتها بوجود می آید.مگه آب پروتئین داشته که ما نمی دونستیم.لطفا از نوشتن مطالبی که در آنها تخصص ندارید پرهیز کنید.البته من هم تخصص ندارم .ولی اینو هر بچه مدرسه ای هم می دونه.
Germany
هاشمی
۱۸:۵۸ ۰۷ شهريور ۱۳۹۴
http://chemistry.about.com/ Generally, boiling water, allowing it to cool and then reboiling it does not present much of a health risk. For example, if you keep water in a tea kettle, boil it and add water when the level gets low, you aren't likely to endanger your health. It's best if you don't let water boil down, which concentrates minerals and contaminants and if you reboil water, it's better to do it once or twice, rather than make it your standard practice. Pregnant women and persons at risk for certain illnesses may wish to avoid reboiling water rather than risk concentrating hazardous chemicals in the water.
Saudi Arabia
مهلا
۱۸:۳۸ ۱۲ مرداد ۱۳۹۴
.این همه از صرفه جویی در مصرف آب میگن،حالا آیا این کار که آب جوش سرد را بیرون بریزیم درسته؟
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۸:۰۹ ۰۴ شهريور ۱۳۹۷
نمیگن دور بریزید بجای اینکه آب توی بطری های یخجال رو از شیر پرکنید میتونید از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید .یا برای آبیاری گلها یا سایر مصارف
France
وحید
۲۲:۱۱ ۰۵ مرداد ۱۳۹۴
خبر کاملا مصداق شایعه پراکنی هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۲۹ تير ۱۳۹۴
خیلی جالبه که همه خواننده ها در مورد منبع خبر سوال کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۴ تير ۱۳۹۴
به نظر من نمی تونه درست باشه مخصوصا برای سماور
هر چند وقت یکبار سماور را که خالی می کنیم پر از املاح وگچ هست
اگر هروز بخواهیم خالی کنیم این املتح با اب مخلو شده ولی دز سماور به دیواره سماور می چسبه واب زلالی ر و داریم
Iran (Islamic Republic of)
سما
۰۳:۳۸ ۱۸ تير ۱۳۹۴
کاش منبع علمی اش را نیز ذکر می کردید
Denmark
ناشناس
۰۰:۱۹ ۱۸ تير ۱۳۹۴
سماوری که سالها از آن استفاده میکنند چطور؟
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۱۶:۴۶ ۱۷ تير ۱۳۹۴
آب سالم در جوشیدن مجدد هیچ خطری را بوجود نمی آورد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۱۶ تير ۱۳۹۴
منبع علمی خبر؟؟؟
همین که یک خبرنگار گفته درست است؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۵۴ ۱۶ تير ۱۳۹۴
کاش در این وضعیت کم آبی و بحران آب، پیشنهادی برای مصرف آب جوشیده ی سرد شده ارائه می دادید! حقیر معمولاً از آن برای اتوی بخار استفاده می کنم، برای آب دادن گلدان ها نیز می توان استفاده نمود.
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۲۳:۱۷ ۱۵ تير ۱۳۹۴
با تشکر از کلینیک بابت اخبار جالب علمی روز دنیا
۱۲۳۴