نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۴۷۱
در انتظار بررسی: ۴۴
Iran (Islamic Republic of)
mona
۱۹:۳۸ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
سلام خسته نباشید من مغازه چاپ و تبلیغات داشتم که آتش گرفت و همه چیم سوخت مغازمم بیمه نبود حالا باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید همه زندگیم سوخت
Germany
زهرا
۱۷:۱۸ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
سلام
ما یه زمینی داشتیم که میخواستیم براش سند بگیریم که مدارک این زمینو به همراه اصل فروشنامه دادیم به شخصی که دفتر شخصی ثبت اسناد اینا داشت تا برامون وقت بگیره تا کارشناس بیاد و کارای مربوطه انجام بشه .اما دوساله مارو کاشته هنوز سند نگرفته هی امروز و فردا میکنه .
من میخواستم بپرسم ک امکانش هست که به نام خودش زده باشه؟یعنی میتونه با داشتن فروشنامه زمینو بفروشه یا به اسم خودش بزنه و ما خبر نداشته باشیم؟
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۲۲:۳۹ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خیر به لحاظ قانونی نمی تواند بدون حضور مالک نقل و انتقال صورت دهد..مشخصات هویتی خریدار (مالک) در فروشنامه ثبت شده است. قبل از فروش احراز مالکیت میشود. البته درصورتیکه به فرد مورد نظر وکالت برای فروش نداده باشید... .‌‌..خواهر من دو سال برای اینکار زمان زیاد و مشکوکی است...احتمال جعل و کلاهبرداری و فروش مال غیر در چنین مواردی زیاد است...اگر منکر تخویل گرفتن فروشنامه و اسناد شود مدرکی دارید که ثابت کنید تحویل ایشان دادید؟ پیشنهادم این است که برای آخرین بار در حضور چند نفر عاقل و بالغ که با شما نسبت خویشاوندی نزدیک ندارند از فردی که فروشنامه و دیگر اسناد را تحویل گزفته بخواهید خواسته ی شما را انجام دهد در غیر اینصورت هرچه سریع تر اسناد را عودت دهد.پاسخی که به شما خواهد داد را گواهان بخاطر بسپارند تا اگر در صورت پیگیری قضایی منکر تحویل اسناد شد شاهدان در دادگاه گواهی بدهند
United States of America
m
۱۶:۱۰ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
من با يه اقايي يه دوستي ساده و اجتماعي داشتيم من بدونه اين كه از ايشون بخوام ايشون كلي برام هديه و كادو براي بدست اوردن دله من ميكردن حالا كه متوجه شدن ما واقعا اينده اي نداريم از من ميخوان سگي كه برام گرفتن و پس بدم و هر قدرم من ميگم پولشو ميدم ميگه نه فقط خوده سگ
ايا ميتونه از نظر قانوني از من بيگيرتش؟
ممنون ميشم جواب بدين
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۱۸:۱۲ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
بله هبه(هدیه) دادن قابلیت پس گرفتن دارد .یعنی واهب یا همان کسی که هدیه میدهد هر زمان که بخواهد هدیه را پس بگیرد و در واقع رجوع از هبه کند. رجوع از هبه دو شرط داره : ۱ - مالی که هدیه داده شده موجود باشد. ۲ - حق رجوع هدیه دهنده از بین نرفته باشد مثلا هدیه به پدر٬ مادر و فرزند ... هدیه دهنده حق رجوع از هدیه رو نداره...یا اگر هدیه در قبال کاری داده شود حق رجوع نداره...آقا فلان کار و ‌اسم انجام بدی یه ساعت مچی بهتون هدیه میدم.اینم هدیه مشروط لست هدیه مشروط هم پس گرفتنی نیست....اگر مال هدیه داده شده تغییر کنه حق رجوع از بین میره مثلا هدیه نقره باشه تبدیل شه به انگشتر نقره با عقیق...اما شما به دوره نامزدی اشاره کردین که در پاسخ شما ماده ا۱۰۳۷ قانون مدنی:
هر یک از نامزدها میتوانند در صورت بهم خوردن وصلت منظور هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند. اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که بطور عادت نگاهداشته میشود.مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر تلف شده باشد.
Iran (Islamic Republic of)
روزبه عمویی
۱۳:۴۹ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
با سلام.بنده پیمانکار شهرداری هستم و دارای یک شرکت می باشم.سال ۹۶ با استاد دانشگاهم شریکی پروژه از شهرداری میگرفتیم.به طوری که ایشان طبق قرارداد فی مابین پولی را به من میدادند بنده با سود ان بود زمان گرفتن وجه آن کار از شهرداری به ایشان پرداخت میکردم.اما طبق آخرین قراردادمان شهرداری وجه کار آخرمان را نداد و ایشان میگویند من به تو پول دادم و پول من را با سودش بده.اما طبق قرار داد ایشان باید صبر کنند تا پول را از شهرداری بگیرم بعدا به ایشان پرداخت کنم.حالا میگوند میخواهد شکایت کند.آیا دادگاه من را مقصر میگیرد یا اینکه به نفع من رای میدهد آخه من وجهی در این ۶ ماه از شهرداری دریافت نکردم.ممنونم از توجهتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۲ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
سلام. در یه درگیری دست پدرم شکسته دادگاه شاهد خواسته اما شاهدی نداریم چگونه میتوان اثبات کرد که شخص مورد نظر دست را شکسته. حتی فردی که دست شکسته گفته من قسم میخورم که نشکستم. پدرم چطور میتواند به حقش برسد البته فرد مورد نظر در اظهاراتش تناقض زیاد دارد
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۲۲:۴۹ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
در صورت نداشتن مدرک برای اثبات دعوی طرح شده٬ گواهی شاهدان گره گشاست که متاسفانه شاهد ندارید. از محل وقوع جرم و اطراف تحقیق کنید دوربین مداربسته بانک ٬ اماکن دولتی و فروشگاه ها نصب نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
Mahi
۰۰:۵۱ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
سلام خسته نباشید ببخشید من یک اموزشگاه ثبت نام کردم شهریه رو گفتن اینترنتی بفرستین من فرستادم رفتم دیدم سطح من در این حد نیست گفتم بهشون ک پولمو بدین برم اما گفتن نمیشه من چطور میتونم پولمو پس بگیرم الات دوماه فرم پر کردم برای اینکه پولم بازگشت بخورعه
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۴:۴۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
برادرم سند خانه را گرفته و انکار میکند که سند دست وی میباشد و برای انحثار وراثت سند را نمیدهد ایا راه حلی در این مورد وجود دارد؟
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۱۲:۲۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
اشاره نکردین انگیزه برادرتان از این اقدام غیر قانونی چیه؟؟ درهر صورت برادر شما با سندی که در مالکیت شخص دیگه ای است،به لحاظ قانونی نمیتواند اقدامی در جهت تضییع حق و حقوق دیگر ورثه انجام دهد. چراکه هر اقدامی با سند مزبور در هر سطحی که باشد نیازمند حضور مالک است.در نقل و انتقال املاک قبل از هر افدامی مالکيت شخصی که قصد فروش ملک را دارد احراز میشود. چنانچه ملک موضوع معامله از مصاديق املاک موروثي باشد. سند مالکيت باید نام شخصي باشد که فوت نموده و به سبب ارث و انحصار وراثت .به وراث متوفي انتقال يافته باشد. در غیر اینصورت هیچیک از وراث نمیتواند اقدامی قانونی با سند انجام دهد.لذا هر اقدامی از جانب وراث (در چارچوب قانون)گواهي حصر وراثت میطلبد. و در خصوص اينکه آيا همه وراث موافق و آماده فروش ملک موروثي هستند يا خير هم با دقت بررسي های لازم صورت میگیرد.در صورت متعدد بودن وراث، هنگام تنظيم مبايعه نامه همه آنها باید حضور داشته باشند و امضا نمايند. يا نماينده و وکيل قانوني شان در زمان عقد قرارداد حضور داشته باشند که در صورت وجود وکيل جهت نقل و انتقال مورد وراثت استعلام از دفتر اسناد رسمي صادر کننده وکالت الزامي است. لذا درصورتیکه مالک در شرایط پدر شما (متوفی) باشد استفاده ی قانونی از سند مالکیت، نیازمند گواهی انحصار وراثت است. درصورتی که گواهی انحصار وراثت هم نداشته باشین، هر گونه اقدامی با سند مزبور نیاز به حضور همه ورراث یا یکی به نمایندگی از سایر ...در هر صورت جای نگرانی ندارد. استفاده ی قانونی از سند مزبور بدون گواهی انحصار وراثت یا وکالت نامه رسمی و محضری از طرف سایر وراث، برای برادرتان امکانپذیر نیست.مگر اینکه فعل خلاف قانون یا جعل اسناد صورت بگیرد که در آن صورت برادرتان مجرم خواهد بود... چنانچه یقین دارید سند در اختیار ایشان است.پیشنهادم تشکیل یک جلسه ی خانوادگی با حضور سایر وراث و با واسطه بزرگان و ریش سفیدان خاندان تا قانعش کنند که استفاده از سندی که نیازمند گواهی انحصار وراثت است امکانپذیر نیست.اگر همچنان روی موضع خود ایستادگی کرد و حاضر نشد سند رو در اختیار وراث قرار دهد پیشنهادذ من پیگیری قضایی است.چنانچه مایل به اقدام قانونی از طریق مرجع قضایی نبودید راه سخت تر و پردردسرش این است که با انجام مراحل انحصار وراثت اعلام مفقودی سند و درخواست صدور المثنی نمایید.با این توضیح که صدور سند مالکیت المثنی زمان بر و دوندگی زیادی میخواهد.
Germany
یحیی
۰۸:۲۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
با سلام.
از من شکایت شده.ایا من حق دیدن پرونده شاکی را دارم؟
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۰۴:۰۸ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
در اولین جلسه تفهیم اتهام(فهم عمیق٬یعنی جامع ٬کامل و دقیق متوجه خواهید شد موضوع اتهام چیه)
٬تفیم اتهام یعنی هر گونه اطلاعاتی از پرونده که در مقام متهم برای فهم عمیق موضوع اتهام بخواهید به شما خواهند داد.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۱:۲۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
با سلام بدون گواهی حصر وراثت میشه داد خواست حقوقی دعاوی اثبات مالکیت از عمو انجام بدم
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۲۲:۵۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خیر...یا گواهی حصر وراثت یا بایستی وکالتنامه ی رسمی از طرف مالک داشته باشید
Iran (Islamic Republic of)
شهریار
۲۲:۲۳ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
سلام تعدادی از اهالی روستای ما بصورت خودسردنه در خارج از محدوده روستا در اراضی کشاورزی و اراضی منابع طبیعی اقدام به ساخت و ساز خانه نموده و متاسفانه بعد از این حرکت انان برای خانه های انان از اداره برق انشعابات برق و تازگی ها از طریق اموزش و پرورش اقدام به ساختن مدرسه میشود لطفا راهنمایی کنین به کجا مراجعه شود تا جلوی این افراد سودجو گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۲۳:۱۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
به جهاد کشاورزی و منابع طبیعی یا دادستان شهر خود گزارش دهید .دادستان به عنوان مدعی العموم ورود خواهند کرد. در واقع شما باید استشهادنامه محلی تنظیم کنید تعدادی از اهالی روستا امضاء نمایند.شورای روستا و دهیار با مهر و امضاء تایید نمایند. سپس با تنظیم دادخواست از دادستان بخواهید ورود کند.البته این مراحل قضایی را ادارات جهاد کشاورزی و منابع هم طبیعی هم میتوانند طی کنند.به ادارات مزبور گزارش دهید خودشان پیگیری قضایی میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
لطفا در مورد انواع وکالت توضیح بدید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
سلام - بابت بدهی شخصی در شهرداری چک 2 میلیون تومانی دادم که بعلت عدم پرداخت شهرداری اقدام به شکایت وتقاضای تاخیر تادیه نموده است تاریخ دادگاه 7 شهریور بوده است لکن بنده وجه چک باضافه هزینه دادرسی را 6 شهریور به حساب شهرداری واریز نمودم حالا باز نماینده شهرداری در دادگاه خواستار پرداخت وجه و گفته باید جرایم تاخیر هم بدهید 1- اساسا به شهرداری تاخیر تادیه تعلق میگیرد؟ 2- باتوجه به پرداخت طلب شهرداری قبل از دادگاه آیا رای دادگاه میتواند مبنای داشته باشد وقتی که طلبکار از بایت دادخواستی که داده است اساسا طلبی ندارد؟
اساسا وقتی بدهی مورد ادعا قبل از شروع دادگاه پرداخت شده است جلسه دادگاه مورد قبول خواهد بود ؟
متشکرم
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۰۴:۰۷ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
توانایی پرداخت بدهی از شرایط خسارت تادیه است.یعنی اگر شما معسر باشی و پول نداشته باشی اصل درداخت متافی و به تبع آن هسارت هم نتتفی است.در دادگاه علت تاخیر در پرداخت بدهی را معسر بودن عنوان کن. حتی عنوان کن مه بابت اصل پرداختی
Iran (Islamic Republic of)
بهرام فرهمند مشاور حقوقی
۰۴:۵۳ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
بله شهرداری هم میتواند خسارت تاخیر تادیه بگیرد....داشتن تمکن مالی از شروط پرداخت خسارت تاخیر است. اگر بتوانید معسر بودن خود را ثابت کنید خسارت تاخیر منتفی است... در دادگاه عنوان کنید معسر هستین. یعنی توان پرداخت بدهی را نداشتین بخاطر همین از بستگان و دوستان قرض کردین. وقتی پرداخت اصل بدهی به دلیل معسر بودن شخص منتفی شه٬ به تبع آن خسارت تاخیر هم منتفی میشه. علت تاخیر در پرداخت را معسر بودن عنوان کنید. بگویید داشتین تا سر موعد پرداخت کنین سر موعد بدم.از اشخاص فامیل و بستگان قرض کردم.شاهد ببر معسر بودنت را گواهی بدن و اینم که پرداخت شد را از کسی قرض گرفتین.
Iran (Islamic Republic of)
تقی لو
۱۰:۴۷ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
سلام باقبولی طاعات
رایی در دادگاه تجدیدنظر صادر شده است که مبنای آن اظهارات وکیل بوده که مستنداتی به دادگاه ارائه کرده که دروغ وکذب وبی اساس بوده است وقابل اثبات است که مدارک صحیح نیست سوالی کردم گفتن احتمالا میشود تقاضای اعاده دادرسی کرد ازحضرتعالی سوال داشتم رویه تقاضای اعاده دادرسی چگونه است؟ چنانچه اعاده دادرسی پذیرفته شود رای دوباره پیش همان شعبه تجدیدنظر میرود؟ رویه بررسی اعاده دادرسی چگونه است ؟ لطفا راهنمایی فرمائید- باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
کریمی
۱۰:۴۶ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
سلام
یک قطعه زمین قطعی مشاع داریم که دونفری شریک هستیم من 60درصد زمین رادارم وشریکم 40درصد وبصورت یک پلاک ودارای نقشه شهرداری میباشد
میخاهم زمین رابفروشم اما میگوید من نمیفروشم
شخصی هم که میخواهدبخرد بصورت قطعه کامل میخاهدخریداری کند
چه راهکار قانونی وجودداردکه بتوانم زمین را بفروشم چون نیاز به فروش دارم
متشکرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۲ ۰۸ شهريور ۱۳۹۷
یاسلام بنده مدت ۶سال است بخاطر ضمانت وام وعدم پرداخت طرف مقابل باارائه دادخواست درحال دوندگی هستم حدود یکساله خوانده محکوم ورای قطعی صادر شده محکوم علیه بعد ۴ماه پس از ابلاغ رای اجرائیه بدون رعایت قانون اعسار دادخواست اعسار داده ومناسفانه شورای حل دادگهاه هم بدون درنظر گرفتن شرایط اعسار مانند گرفتن لیست اموال و استعلام حساب بانکی وسایر ضوابط قانون رای به اعسار صادر نموده وکلیه طلب بنده را بیش از مدت دوسال تقسیط کرده وحال نیز باگذشت بیش از دوماه از صدور حکم اعسار واجرای احکام هنوز محکوم علیه هیچ قسط ومبلغی پرداخت نکرده بنده مجبور به گرفتن حکم جلب شدم آنهم متاسفانه چون طرف درپرونده آدرس محل سکونت دقیق خودرا قید نکرده مجهول المکان است عملا دستم بحای بند نیست دادگاه هم دراجرای حکم جهت دستگیری طرف ازمراجع دیگر وباروش دیگر هیچ اقدامی نمیکند ضمنا درصدور رای اعسار هم هیچ ضمانت اجرابی حتی آدرس دقیق طرف هم گرفته نشده اینم بکم درطول روند پرونده تمام احضاریه ها بتوسط آدرس پدری به ایشان ابلاغ میگردید ایشان حتی درشهر دیگری مستاجر است وآدرس پدرخانمش را درپرونده اعسارش درج کرده وگواهان اعسار وی نیز همان راتایید کرده اند البته ایشان وگواهان وی شماره تماس وآدرسی شخصی دارند ولی باهمه این تفاسیر ایشان همچنان متواری است وآدرس شخصی ندارد که بتوان باحکم جلب سیار ازطرف بنده گرفته شود سوال بنده این است آیا باتوجه به عدم رعایت شرایط قانون اعسار ونگرفتن ضمانت اجرای شاکی میتواند از دادگاه شکایت کند یا خیر ؟آیا دادگاه وقاضی صدورحکم واحرای احکام آیا نمیتوانند باتوجه به صدور رای اعسار ومتضرر شدن بنده دراحرای عملی حکم اقدامات لازم را انجام دهند ؟
ممنون میشم از پاسخ وراهنمای ها تون