سلام من دانشجوی پزشکی هستم در رابطه با سوختن بلال و حتی نان سوخته با جدیت میگم درصد ابتلای سرطان رو افزایش میده.درسته قدیمی ها همه چیز رو با آتش میپختن ولی اونا نون رو نمیسوزوندن و اینکه اونا گوشت رو بیشتر کباب میکردن نه ذرت.قدیمی ها با موادشیمیایی مضر و هوای آلوده سروکارنداشتن البته که عمرشون باید زیادتر میبود.
من هم عاشق بلال هستم با انتخاب درست و در عین حال خوشمزه از همه مواد لذت میبرم.
میتونین بلال رو با پوست سبز کباب کنین.و یا پوستشو جدا کنین و با ماکروویو آماده کنین.دقیقا همون مزه ی بلال کبابی رو میده شاید هم خوشمزه تر
ذرت اگه با پوست روی آتش مستقیم کباب بشه؛ هم خوشمزگیشو داره و هم دیگه سوخته و سرطان زا نمیشه..
دندان ها رو هم سیاه نمیکنه..
یک بار امتحان کنید عاشقش میشید..
اگه کباب کردن هر چیزی روآتش ضررداره وسرطان زاست، مگه اجداد ونیاکان مادرگذشته غذا را همین جور طبخ نمی کردندکه هرکدوم 150سال هم عمر میگردند؟ این حرفا کدوم بابا
من هم عاشق بلال هستم با انتخاب درست و در عین حال خوشمزه از همه مواد لذت میبرم.
میتونین بلال رو با پوست سبز کباب کنین.و یا پوستشو جدا کنین و با ماکروویو آماده کنین.دقیقا همون مزه ی بلال کبابی رو میده شاید هم خوشمزه تر
دندان ها رو هم سیاه نمیکنه..
یک بار امتحان کنید عاشقش میشید..
هر چه بادا باد خود ترس برادر مرگه