نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۹ ۱۴ مرداد ۱۳۹۶
سلام
Iran (Islamic Republic of)
Deniz
۱۹:۴۷ ۲۴ تير ۱۳۹۶
من موندم والا یجا میگن خوبه ضد سرطانه کم کالاریه
یجا دیگه کاملن برعکسش میگه
معلوم نیست چی به چیه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه بهشتی
۰۱:۴۴ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
والا به خدا موندیم چی بخوریم همه چی شده سرطان زا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۵ ۱۰ آبان ۱۳۹۵
تشکرازراهنمایتون‌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۷ ۰۷ تير ۱۳۹۵
بخدا موندم دیکه چی بخورم واقعا...هر چی خوشمزست سرطان زاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۰۱ تير ۱۳۹۵
سلام بهترین روش آب پز کردن بلال هست که وقتی از ظرف آب جوش در مداری و میخوری لذت بخشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۲ ۰۱ تير ۱۳۹۵
خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۶ ۰۱ تير ۱۳۹۵
ای بابا بی خیال هر چی خوشمزس که ضرر داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۳۱ خرداد ۱۳۹۵
به طور کلی هر ماده غذایی که در معرض حرارت مستقیم قرار بگیره و به رنگ قهوه ای تبدیل بشه، میتونه خطرناک باشه. مثل قسمت های سوخته یا برشته شده نان، حلوا، بامیه های قهوه ای ، بلال و ...
۱۲۳۴