مگر رئیس صنف چای فروشان پزشک یا محقق پزشکی است که اینگونه نظر میده. چای باروتی و کله مورچه ای فقط در زمان تخمیر به این شکل در آروده میشه چون خواسته اند یک برند متفاوت تولید کنند. بعد هم مگر امکان این وجود داره که این همه رنگ و اسانس شیمیایی بزنن توی این همه چای که در دنیا به نام یک برند معتبر شناخته میشه
لازم به دکر است منهم یک نکته خوب دقیق به جا بگویم
عزیزان با یک نشانه چای خوب طبیعی را از چای مصنوعی و رنگ زده میتوانید تشخیص دهید
چای طبیعی بعد از بیست دقیقه شروع به رنگ دادن میکند ولی چای مصنوعی بلافاصله بعد از ریختن اب جوش داخل چای خشک شروع به رنگ دادن میکند
پس :اگر چای خشک شما بلافاصله پس از ریختن ابجوش شروع به رنگ دادن کرد بدانید که چای مصنوعی و رنگ زده است
مثل چای کیسه ای ها یا همان نبتون که خاک چای رنگ شده هستند که بلافاصله شروع به رنگ دادن میکنند
پس نتیجه میگیریم که هر گردی چهار گوش نیست
متاسفانه به جای توزیع چای بهاره داخلی که محصول گیلان است در سراسر کشور چای کله مورچه ای و چای خارجی عرضه و مصرف میشود احتمالا بیش از نیمی از مردم ایران چای خوش طعم شمال را یکبار امتحان نکرده اند
نشون میده که ایشون آدم بی سواد و بی تجربه ایی هستن چون چای کله مورچه رو برای مجالس بیشتر استفاده میکنند دیر دم میکشه و دیرهم رنگ میده برای اینکه تا آخر مجلس خوش رنگ بمونه
ما چقدر درمملکت سرطانشناس داریم
چای ایرانی بدون اسانس و افزودنی را با قیمت مناسب تهیه كنید و سلامت خانواده خود را تضمین كنید.
عزیزان با یک نشانه چای خوب طبیعی را از چای مصنوعی و رنگ زده میتوانید تشخیص دهید
چای طبیعی بعد از بیست دقیقه شروع به رنگ دادن میکند ولی چای مصنوعی بلافاصله بعد از ریختن اب جوش داخل چای خشک شروع به رنگ دادن میکند
پس :اگر چای خشک شما بلافاصله پس از ریختن ابجوش شروع به رنگ دادن کرد بدانید که چای مصنوعی و رنگ زده است
مثل چای کیسه ای ها یا همان نبتون که خاک چای رنگ شده هستند که بلافاصله شروع به رنگ دادن میکنند
پس نتیجه میگیریم که هر گردی چهار گوش نیست