شیر فقط شیرهایی که قدیم با بطری شیشه ای میاوردن شیر های کار خونه ای فقط رنگ شیر داره وگرنه نه مزه داره نه خاصیت ،من شیر فله ای بشرط جوشوندن بیشتر ترجیح میدم.
سلام
با مطالعه نظرات کاربران در این موضوع مسئولین محترم معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت بررسی فرمایند چه کرده اند که صد در صد نظرات مخالف توصیه های آنان می باشد و چرا اعتماد مردم را از دست داده اند .
آقا من شیر پاستوریزه یک شرکت معروف را گرفتم 3 روز هم وقت داشت شیر ته نشین شد از یک کارشناس سوال کردم د جواب من گفت به جای شیر ار شیر خشک دامی دارند شیر درست می کنند حالا که مردم فهمیدند ورو آوردند به سمت شیر محلی ودرآمد فئودالها به خطر افتاده این دوغ را سرهم می کنند
اصولا شیر در هر حالتی باکتری پذیر هست جهت سالم بودن آن باید جوشانده شود وهمه هم رعایت می کنند
جالبه خبر دارن چی میشه اما جلوگیری نمیکنن ،این جماعت مردم را چی فرض کردن،وای بر اینان و فردای قیامت،خدا به همه ما رحم کند که اینطور به این همه نعمت پشت پا میزنیم . قربون جیب آقایون که پره کاش یه نگاه کوچک خم به مردم بدبخت میکردن ، خلایق هرچه لایق
وقتی اتحادیه 800.000 برای مجوز میگیره بعد هم عوارضو مالیات میگیرید شیر مورد تاییده ولی معلوم نیست سود کدوم آقا کم شده که انقدر به فکر مردم افتادید اون کسی که این خبرو میدی بیشتر لبنیات سنتی ها دارن درست کار میکنن نه مثل شرکت ها متقلب باشن اگر هم لبنیات سنتی مشکلی داره بیاید ثابت کنید
البته که مردم خودشون تشخیص میدن
ای مردم وزارت بهداشت داره به نفع کارخانه اقدام میکنه..چطور شیر های که این همه افزودنی و مواد نگه دارنده دارند و به گفته خود وزارت بهداشت سرطان زا هستن سالمند و شیر های سالم فله سالم نیست؟
اون قدیم ندیما اکثر مردم از شیرهای محلی که توسط شیر فرشهای دورگرد محله که به در خانه ها میاوردندنه تنها هیچگونه عارضه ای نداشت بلکه نهایت صداقت وراستی در ان دیده میشد .جناب ریاست سازمان غذا و دارو ترا بخدا بس است
با مطالعه نظرات کاربران در این موضوع مسئولین محترم معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت بررسی فرمایند چه کرده اند که صد در صد نظرات مخالف توصیه های آنان می باشد و چرا اعتماد مردم را از دست داده اند .
اصولا شیر در هر حالتی باکتری پذیر هست جهت سالم بودن آن باید جوشانده شود وهمه هم رعایت می کنند
البته که مردم خودشون تشخیص میدن