خیالتون راحت مردم گول شما رو نمی خورن عقل سلیم هم حکم می کنه مردم از لبنیات سنتی که هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ قیمت نسبت به کارخانجات صنعتی برتری دارند خرید کنند.
به نظر شما شیرهایی که تو کارخونه توش از افزودنیهای به اصطلاح مجاز و برای ضد عفونی کردنش از درصدی جوهر نمک استفده میشه سالمه؟
کارخونه هایی که واسه سود یشتر دست به هر کاری میزنن.
تا حالا شیرهایی رو که بسته بندی دارن وزارت بهداشت تست کرده؟
یا فقط کارخونه رو رفتن (با اطلاع قبلی) تایید کردن؟
حالا شما کدوم رو ترجیح میدید؟
راه حل داره.شیر رو بریزین تو ظرف بجوشونید..شیر پاک پاک میشه .شیر کارخانه ای که مواد نگهدارنده و مواد شیمیایی میزنند.سالمه؟ اصلا شیر کارخانه ای چند درصدش واقعا شیره..؟به نظر من بیشتر مزه آب میده تا شیر...
پشگل گوسفند خیلی سالمتر از پالم سرطانزا و رسوب کننده تو عروق هست که تو شیرهای کارخانه میریزید و از خدا نمی ترسید. چربی سالم شیر رو خارج می کنید و بنام خامه و کره یه سود کلان می کنید. بعد شیری با بیش از 70% پالم رو به جای شیر طبیعی دست مردم بی خبر از همه جا میدین. از خدا بترسید اتقو الله
بهترین وسالمترین شیر شیر محلی هستش نه مواد نگهدارنده داره نه از شیر خشک دامی درست شده نه پالم داره ونه سرطان زاست
آقا دروغ میگن دیگه به حرفهاشون اعتماد نکنید این یک تبانی با فئودالهاست
ناشناس
۱۱:۲۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
اگر مورد تایید نیست چرا مجوز میدن؟
مگه وظیفه مامورین بهداشت نیست که کنترل کنن وقتی مجوز دادن
کارخونه هایی که واسه سود یشتر دست به هر کاری میزنن.
تا حالا شیرهایی رو که بسته بندی دارن وزارت بهداشت تست کرده؟
یا فقط کارخونه رو رفتن (با اطلاع قبلی) تایید کردن؟
حالا شما کدوم رو ترجیح میدید؟
مگه وظیفه مامورین بهداشت نیست که کنترل کنن وقتی مجوز دادن
آقا دروغ میگن دیگه به حرفهاشون اعتماد نکنید این یک تبانی با فئودالهاست
مگه وظیفه مامورین بهداشت نیست که کنترل کنن وقتی مجوز دادن