نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
درنا
۱۸:۴۸ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
خیلی خوب بود عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۹ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
عجب
Iran (Islamic Republic of)
........
۲۲:۰۰ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
فریباوحدتیان
۰۰:۴۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی بود.بسیارسپاسگذارم.کاش توضیح همه برنامه وخواسته هامون همیشه به این عالی بودن می فرستادید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
خیلی بدبودخوشمزه نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۸
خوب نبود
Iran (Islamic Republic of)
فرناز
۱۷:۴۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
وقتی در مواد اولیه هویج وجود ندارد چگونه ان را نگینی خرد کنیم ایااا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
برای ۴۵نفر چقدر مواد لازمه
Iran (Islamic Republic of)
بتوچه
۱۹:۰۰ ۱۲ فروردين ۱۳۹۹
نخود فرنگی نریزیم چطور می شه
Iran (Islamic Republic of)
Zahra
۲۱:۳۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۸
تو نظرات خوندم روغن زيتون خوشمزه ميكنه ولي خيلي چربش كرد انگار ي وجب روغن داره
Iran (Islamic Republic of)
آناهید
۱۴:۰۵ ۰۱ شهريور ۱۳۹۸
بنظرمن هویج خام رنده کنی عالی میشه....
Iran (Islamic Republic of)
Miss soltani
۱۹:۰۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
عالیه من الان خونه پدر شوهرمم دارم درست میکنم خیار شور نداشتن گفتم پدر شوهرم بخره ولی با عسل مخالفم نخود فرنگیم شوهرم بدش میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۸ ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
عالیه
India
رنجبر
۲۱:۰۵ ۲۲ تير ۱۳۹۸
هویج خصوصا هویج پخته طعمشوخراب میکنه بنظرم اگه آبلیمو نریزیم ویا به جای آبلیمو کمی سرکه بزنیم خوشمزه تر میشه چون الویه های من هویج نداره ویا اصلا آبلیمو نمیریزم وبه سرکه همراه خیارشور بسنده میکنم یا کنی سرکه میزنم ضمنا من روغن زیتونم میزنم که معرکه میشه
Germany
محبوبه
۱۹:۲۵ ۱۶ تير ۱۳۹۸
سلام
سالاد من خیلی سفت میشه دلیلش چیه
United States of America
ناشناس
۲۰:۳۵ ۱۵ بهمن ۱۳۹۸
تو سس کم ریختی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۴ ۰۸ تير ۱۳۹۸
با عسل مخالفم و همچنین سرو با بربری به نان باگت عادت بیشتری دارم