نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۱۲:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۸
منم خیلی خوشم میاد ولی تاحالا هویج رو با عسل امتحان نکردم؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مربی آشپزی
۱۴:۵۳ ۳۰ بهمن ۱۳۹۸
اصلا نباید عسل یا شکر بریزی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
برای ۶۰الی ۷۰نفر چه مقدار مواد باید استفاده کرد؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
پری
۰۸:۵۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
مگه پیاز هم می زنن من که چند با درست کردم پیاز نزدم نخود هم همین طور
Iran (Islamic Republic of)
لیلا
۰۰:۰۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
پیاز برای مرغه. مرغ رو با پیاز آبپز میکنن تا بوی بد مرغ از بین بره نه اینکه تو سالاد بریزی. نخود هم دل بخواهیه. دوست داری بزار دوست نداری نزار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۰۹ فروردين ۱۳۹۸
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
نرگس
۲۳:۰۲ ۲۸ دی ۱۳۹۷
عااالى بود!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
بی نظیره عالیههههههه
United States of America
فرشته
۱۳:۴۵ ۱۷ دی ۱۳۹۷
تزیینش عالی بود..مرسی
Iran (Islamic Republic of)
ریحانه
۱۱:۴۷ ۲۹ آذر ۱۳۹۷
از نظر من که خیلی خوشمزه بود مرسی ممنون
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۸:۲۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۷
خیلی خوب بود ولی مگه میشه با عسل مخلوط کنی
Iran (Islamic Republic of)
پری
۰۸:۵۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
ولی فکر نکنم ی چیزی از خودشون در اوردن
Iran (Islamic Republic of)
سپیده
۲۳:۳۴ ۱۵ آبان ۱۳۹۷
عالیه...مقداریم کالباس رنده کنید عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۷ ۱۸ مهر ۱۳۹۷
مرسی عالی بود توضیحاتتون به خصوص اون قسمت که گفتید خیارشور را حتما بشوریم و بزاریم آبش خارج بشه
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۱۴ ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۱۰:۵۸ ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
خیلی خوشمزه اتفاقا امروزقراربیرون داریم باهمکارام عصرونه درست میکنم ببرم
Iran (Islamic Republic of)
اعظم
۱۵:۳۹ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
خیلی خوشمزس ولی شوهرم دوس نداره من خودم عاشقشممممممم
Iran (Islamic Republic of)
سيد مصي
۱۱:۳۴ ۳۱ خرداد ۱۳۹۷
سالاد الويه را بايد دو روز بزاري تو يخچال تا يكم كهنه بشه بعد عالي بشه