باسلام بهترین شیره مربوط به شهر زیبا وتوریستی سیست در پای کوه دناست طریقه پخت پس از شستن ودحین آبگیری خاک مخصوص را اضافه و بر روی شعله میگذاریم وپس از پنج دقیقه جوشیدن شعله را خاموش میکنیم وکق گل الودی گه ایجاد شده را دست نمیزنیم وپس از شش تا هشت ساعت آب صاف روی قابلمه را از دوتا کیسه رد میکنیم که کاملا صاف شود وته قابلمه را هم داخل کیسه های نخی میریزم واب صاف آن را هم به آب قبلی اضافه میکنیم و شعله را روشن میکنیم تا حدود پنج ششساعت شیره قرمز رنگ به دست میآید علامت پخت کافی هم کف بر روی سطح قابلمه میباشد ...امیدوارم استفاده ببرید
سلام
شیره انگور یا دوشاب عالی رو میتونین از بوانات ( از شهرستان های فارس) تهیه و نوش جان کنین. انگور و کشمش بوانات معروف هست.
دوشاب خوراکی بسیار مغذی هست که جهت فصول سرد سال و همچنین ماه رمضان پیشنهاد میشه.
سلام نیشابور عجب شیره انگوری داره. حتما میل کنید
در استان مرکزی (اراک)
شهرستان خنداب روستای سرسبز گازران میباشد
شیره انگوره یا دو شاب را از ارومیه یا مراغه تهیه نمایید به نظر حقیر بهتیرن دوشاب ایران در این دو منطقه تهیه می شود .
شهرگودینواقعدراستانکرمانشاهدارایقدمتچندصدسالهدرتهیهشیرهانگورداردوبهگفتهبزرگانقدمتباغات انگورگودینبهچهارصدسالمیرسد.
شیره انگور یا دوشاب عالی رو میتونین از بوانات ( از شهرستان های فارس) تهیه و نوش جان کنین. انگور و کشمش بوانات معروف هست.
دوشاب خوراکی بسیار مغذی هست که جهت فصول سرد سال و همچنین ماه رمضان پیشنهاد میشه.