نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۲۸ دی ۱۳۹۸
الهه
سلام نیشابور عجب شیره انگوری داره. حتما میل کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۱۷ دی ۱۳۹۸
تاکستان...
Iran (Islamic Republic of)
مقانلو
۲۳:۳۸ ۰۱ دی ۱۳۹۸
شیره عالیه....هر شب
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۱:۲۵ ۲۹ آذر ۱۳۹۸
بهترین شیره انگور
در استان مرکزی (اراک)
شهرستان خنداب روستای سرسبز گازران میباشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۸
بهترین شیره انگور مال شهرضا استان اصفهان یک بار امتحان کنید
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۰:۱۲ ۱۷ آذر ۱۳۹۸
با سلام خدمت همه دوستان
شیره انگوره یا دو شاب را از ارومیه یا مراغه تهیه نمایید به نظر حقیر بهتیرن دوشاب ایران در این دو منطقه تهیه می شود .
Iran (Islamic Republic of)
پرنسس
۲۰:۰۸ ۱۵ آذر ۱۳۹۸
عالی بود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
شیره انگور بناب اصل است
United States of America
هحمد
۰۷:۳۱ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
خیلی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
محمد علی
۲۳:۵۴ ۰۸ آبان ۱۳۹۸
سلام.بهترین شیره انگورمتعلق به دهستان جوشان ازتوابع بخش شهداد.کرمان است که به روش کاملا سنتی تهیه میگردد.باتشکر
United States of America
خدیجه‌گودینی
۲۳:۵۴ ۰۴ آبان ۱۳۹۸
باسلام.ماپس‌ازشستن‌انگور‌خاک‌سفیدبه‌آن‌اضافه‌میکنیم‌هم‌میزنیم‌تاکف‌کند.بعدچندساعت‌یک‌مرحله‌آنرابه‌نقطه‌جوش‌میاوریم‌ازکیسه‌نخی‌ردمیکنیم‌تاخاک‌داخلش‌نماند.بعدروی‌شعله‌مجدد‌قرارمیدهیم‌بقول‌ماتاقوام‌بیاید.
شهرگودین‌واقع‌دراستان‌کرمانشاه‌دارای‌قدمت‌چندصدساله‌درتهیه‌شیره‌انگوردارد‌وبه‌گفته‌بزرگان‌قدمت‌باغات انگورگودین‌به‌چهارصدسال‌میرسد.
Iran (Islamic Republic of)
یاسرم
۲۰:۰۶ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
البته به نظر من که بهترین شیره انگور برای سبزواره خود دانید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۴ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸
ایول
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۲:۵۶ ۲۸ مهر ۱۳۹۸
باسلام بهترین شیره مربوط به شهر زیبا وتوریستی سیست در پای کوه دناست طریقه پخت پس از شستن ودحین آبگیری خاک مخصوص را اضافه و بر روی شعله میگذاریم وپس از پنج دقیقه جوشیدن شعله را خاموش میکنیم وکق گل الودی گه ایجاد شده را دست نمیزنیم وپس از شش تا هشت ساعت آب صاف روی قابلمه را از دوتا کیسه رد میکنیم که کاملا صاف شود وته قابلمه را هم داخل کیسه های نخی میریزم واب صاف آن را هم به آب قبلی اضافه میکنیم و شعله را روشن میکنیم تا حدود پنج ششساعت شیره قرمز رنگ به دست میآید علامت پخت کافی هم کف بر روی سطح قابلمه میباشد ...امیدوارم استفاده ببرید
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۷:۲۸ ۲۷ مهر ۱۳۹۸
سلام
شیره انگور یا دوشاب عالی رو میتونین از بوانات ( از شهرستان های فارس) تهیه و نوش جان کنین. انگور و کشمش بوانات معروف هست.
دوشاب خوراکی بسیار مغذی هست که جهت فصول سرد سال و همچنین ماه رمضان پیشنهاد میشه.
Iran (Islamic Republic of)
محمد باباي الموتي
۱۳:۴۱ ۲۷ مهر ۱۳۹۸
شيره انگور عالي در قزوين منطقه الموت روستاي ورتوان شيره انگور بابا حشمت
۱۲۳۴