سلام، روش تهیه شیره انگور را اشتباه توضیح دادید: 1- آب انگور را میگیریم2- به آن به اندازه مناسب خاک مخصوص دوشاب را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کف کند3- بعد از هشت ساعت آن را از صافی رد میکنیم 4 - روی آتیش میگذاریم تا یک چهارم آن باقی بماند و تبدیل به دوشاب بشود------- بهترین دوشاب هم دوشاب انگور بیدانه هست که بیشترین خاصیت را دارد.
با سلام و عرض ادب
احتراما خدمت تمام دوستان عرض نمایم اینجانب مهدی فیضی اماده فروش کلی و جزئی و ارسال شیره انگور ناب و اصل شهرستان ملایر روستای مانیزان (هر ساله جشنواره شیره پزی در این روستا اجرا واز طریق صدا و سیمای استان همدان پخش میگردد) مهد شیره انگور به تمام نقاط ایران هستم.
احتراما خدمت تمام دوستان عرض نمایم اینجانب مهدی فیضی اماده فروش کلی و جزئی و ارسال شیره انگور ناب و اصل شهرستان ملایر روستای مانیزان (هر ساله جشنواره شیره پزی در این روستا اجرا واز طریق صدا و سیمای استان همدان پخش میگردد) مهد شیره انگور به تمام نقاط ایران هستم.
من مصاحبه جالبی در خصوص خط تولید شیره انگور مطالعه کردم