من همین بستنی رو با همین مواد ثعلب وشکرووانیل وشیردرست کردم منتها بابستنی ساز،بااینکه مخزن بستنی رو سه ساعت تو فریزرگذاشتم وخوب مایع مخزن یخزد ولی موادم توبستنی سازشل شل بود میشه علت نبستن بستنی توبستنی ساز بگید
خانم بنده درست کرده خیلی شیرین و رنگش مسی شده
البته فکر کنم اشتباه متوجه شده
چون همه چیزو مساوی قاطی کرده
چهار لیوان شیر با چهار لیوان شکر و بقیه را هم همینطوری دوبرابر
الان شیر اضافه کنیم هم بزنیم درست میشه
البته فکر کنم اشتباه متوجه شده
چون همه چیزو مساوی قاطی کرده
چهار لیوان شیر با چهار لیوان شکر و بقیه را هم همینطوری دوبرابر
الان شیر اضافه کنیم هم بزنیم درست میشه
اگه مثلا بخوایم دوبرابر بستنی داشته باشیم
همه ی مواد رو دو برابر کنیم، موردی نداره؟