نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایدا
۱۷:۴۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
بله
Iran (Islamic Republic of)
مهشید
۱۴:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
فوقولاده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
عالی عالی عالی عالی عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
میشه ازخامه قنادی استفاده‌کنیم
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۸ ۲۱ تير ۱۳۹۹
آره
Iran (Islamic Republic of)
Sana
۲۲:۳۱ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
مرصی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۳:۳۶ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
من روش اسون تر میخام با ثعلب دوست ندارم اوه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه محمودی
۱۹:۵۰ ۰۵ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب اصلا نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۹ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب نمیشه.بستنی بدون ثعلب کشدارنمیشه وبستنی یخ میزنه
Iran (Islamic Republic of)
اسما صالحی
۱۱:۵۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
بدون ثعلب دیگه اسمش بستنی نیس
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۱۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من امتحان کردم عالی بود و خوشمزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۷ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
ثعلب چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
باید از عطاری بگیرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوبه
Germany
ناشناس
۲۳:۰۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوشمزه حتماً امتحان کنید
Iran (Islamic Republic of)
بهار
۲۱:۱۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
در روش چهار چقدر باید خامه در فریزر بمونه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
رقیه
۲۱:۲۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوبه حتما درست کنین