احتمالا دفعه اول عصا موسی کرده بوده تو حلیم گوشت تبدیل به پنبه شده ودفعه دوم احتمالا عصای عیسی انداخته تو حلیم دوبا ه گوشت تبدیل به پنبه شده,,,مرد نا مومن مگه تا الآن حلیم نخوذدیم که الآن گوشتها تبدیل به پنبه میشه چرا قبلا نمیشد,,,,پول لامذهب چکار که نمیکنه,,,من تو ستارخان حلیم گرفتم داخلس پنبه بود تو ملارد خیابان دکتر حسابی هم گرفتم به والله پنبه بود,,خونه درست میکنند شهرستان حلیم میخریم عالیه چطور تو تهران وحاشیه فقط گوشتها تبدیل به نخ وپنبه میشه,,,پدر رشوه بسوره که شرف وانسانیت ومیده به باد
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران آقای ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشتها در تهیه حلیم استفاده کند.
سوالم اینست ایشون و کارشناس بهداشت اولا از کدوم گوشت ها خریدند تنظیم بازاری یا آزاد داخلی بود یا خارجی آشغال داشت یا نداشت؟ پول این گوشت رو چه کسی داده است؟
دوم چند ساعت نشستن تا این حلیم مورد نظر آماده شود ؟
شما به عنوان یک رسانه قضاوت کنید چند ساعت طول می کشد یک حلیم خوب آماده پخت و استفاده شود با گوشت قرمزی که فرمودند حتی با شیوه چرخگوشتی کردن حلیم
حداقل مستندات فوق رو نشون مردم بدهید
فقط محض اطلاع شما بگویم ما فقط دو نوع خروجی از گوشت قرمز یا سفید داریم
گوشت مرده گوشت ذبح شده
نوع اول قیمت بسیار پایین و هر نوع مشکلی را ممکن است دارا باشد که در حالت خود بهداشت باید معدوم شود اما بعضا به کرات دیده می شود فروخته می شود سوسیس کالباس یا از همین شیوه های مختلف فرآوری شده چون جوجه کباب های رنگی تا بریان و کباب های آماده و همبرگر های یخی زده از اون خروجی می گیرند
اما گوشت دوم ذبح شده صحیح و با نظارت که همه هم به اون اطمینان مطلق دارند.
ممکنه سیربی باشد .خدا بهتره میداند .ولی اگر میگویند گوشت است .من قبول میکنم .در هر صورت 24 ساعته زیر دوربین خدا هستید .به سلامت مردم صرر زدند .از لحاظ دینی و اخلاقی مورد سرزنش و نکوهش است .پس از خدا بترسید
حلیم املت نیست که همان لحظه بپزد ،، ساعتها طول میکشد تا حلیم به عمل آید ،، حالا این قسمت از اظهار نظر مقاله بالا را بخوانید و قضاوت کنید
"ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشتها در تهیه حلیم استفاده کند."
سلام .در پاراگراف اخر به این شبهه شما پاسخ داده شده.
امیر
۲۰:۱۶ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
والا تا اونجایی که ما میدونیم گوشت بوقلمون تو حلیم میریزن از کی تا حالا گوشت گوسفند و گاو میریختن حلیم با گوشت بوقلمون یادمونه نه با گوشت های دیگه تازه پنبه هم زیر دندونمون نمیومد شاید گلوتن با گوشت بوقلمون کارساز نیست
باسلام این اتفاق در حلیم بادمجان نذری ما هم افتاد که هم گندم محلی داشت و هم گوشت که باعث تعجب ما شد ولی چون ما مطمئن بودیم که فقط گوشت داخل حلیم بود بسیار متعجب شدیم تا این که این گزارش را خواندم ممنون خیای خوب بود
اخه حلیم غذای جدیدیه ، مردمم ندیدن. پس چرا خونه درست میکنن اینجور نمیشه؟ دوستان اینا به جای گندم ارد میریزن، به جای گوشت هم اشغال گوشت. خونه درست کنید. راحتتر از اون چیزی که فکر میکنید هستش. گوشت جدا گندم هم جدا بپزید. بعد قاططی کنیم. با غذا ساز یه زمان خیلی کم مخلوط کنید. یه مقدار از گوشت هم آخرای کار ریش ریش کنید بریزید. زود زود هم بزنید. تمااام
الآن حدود 40 ساله هرسال صبح روز تاسوعا نهم محرم یک دیگ بزرگ حدود 150 الی 200 نفر حلیم نظری میدهیم اول آب جوش که آمد بعد نزدیک 40 کیلو گندم شکسته یا پوست کنده شده داخلش میریزیم و دائماً هم میزنیم که ته نگیرد گوشت قرمز گوسفندی حدود 13 کیلو یعنی هر 3 کیلو گندم یک کیلو گوشت و حدود 20 الی 25 عدد قلمه را در دیگ جداگانه پخته و گوشت را پس از سرد شدن ریش ریش میکنیم و دو سه ساعت آخر به گندم که پخته اضافه می کنیم و همین طور روغن قلمهها رو هم از صافی میگذرانیم و روغن خالص رو به دیگ گندم و گوشت افزوده و مقداري نمک و برای رفع بو و زحم گوشت و قلمه مقداری پیاز هم اضافه میکنیم و حلیم را میزنیم تا خوب جا بیافتد در اصل ساعت 8 شب دیگ روی گاز در حال پخت گندم هست تا فردا صبح ساعت 6 صبح که مردم برای گرفتن حلیم نظری صف میکشند به طوری که بعضی اوقات به خودمان نمیرسد. و حلیم تا به حال به اصطلاح شما گوشتش به شکل پنبه نشده و نمیشود. البته ناگفته نماند که ما حلیم را با دارچین و شکر و شیره انگور مصرف میکنیم برای مصلح بودن حلیم چون گندم طبع سردی دارد و شیره و دارچین گرم است و امکان اینکه حلیم را با گوشت مرغ و بوقلمون هم بپزیم هم هست و این نظری از سرشب تا فردا صبح توسط عدهای از جوانان و خانواده با تخماق وسیله کوبیدن و هم زدن حلیم زده و آماده میشود و خدا قبول کنه این نظر حلیم روز تاسوعا به حرمت آقا ابوالفضل العباس تا زندهایم داده و پخش خواهد شد. صلوات بر محمد
الهم صل علی محمد و آل محمد و اجل فرجهم
سوالم اینست ایشون و کارشناس بهداشت اولا از کدوم گوشت ها خریدند تنظیم بازاری یا آزاد داخلی بود یا خارجی آشغال داشت یا نداشت؟ پول این گوشت رو چه کسی داده است؟
دوم چند ساعت نشستن تا این حلیم مورد نظر آماده شود ؟
شما به عنوان یک رسانه قضاوت کنید چند ساعت طول می کشد یک حلیم خوب آماده پخت و استفاده شود با گوشت قرمزی که فرمودند حتی با شیوه چرخگوشتی کردن حلیم
حداقل مستندات فوق رو نشون مردم بدهید
فقط محض اطلاع شما بگویم ما فقط دو نوع خروجی از گوشت قرمز یا سفید داریم
گوشت مرده گوشت ذبح شده
نوع اول قیمت بسیار پایین و هر نوع مشکلی را ممکن است دارا باشد که در حالت خود بهداشت باید معدوم شود اما بعضا به کرات دیده می شود فروخته می شود سوسیس کالباس یا از همین شیوه های مختلف فرآوری شده چون جوجه کباب های رنگی تا بریان و کباب های آماده و همبرگر های یخی زده از اون خروجی می گیرند
اما گوشت دوم ذبح شده صحیح و با نظارت که همه هم به اون اطمینان مطلق دارند.
"ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشتها در تهیه حلیم استفاده کند."
الهم صل علی محمد و آل محمد و اجل فرجهم