نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فرهنگی
۱۱:۱۴ ۲۰ تير ۱۳۹۸
در اموزش و پرورش مازندران و خصوصا ناحیه 2 ساری علاوه بر اینکه نمره قبولی به 8 رسیده , همچنین 40 نمره به این افراد اضافه شده است. یعنی کسی که در مرحله انلاین نمره 8 گرفته علاوه براینکه دعوت به مصاحبه شده 40 نمره هم ارفاقی دریافت کرده است. این در حالیست که قبول شدگان نهایی ازمون سال گذشته که اسامیشان در بانک مدیران هست شامل این ارفاق ها و حتی اضافه شدن رزومه یکسال گذشته هم نشدند.
از چه راهی می شود با اقای حمیدی ارتباط برقرار کرد؟؟؟ واقعا ایشون بی اطلاع از این اقدامات در استانها و شهرها هستند ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
امیری
۱۵:۴۶ ۲۰ تير ۱۳۹۸
درسته همکار محترم
واقعا آدم متاسف میشه...
آقای حمیدی مشاور محترم وزیر لطفا بررسی کنید...
عزیزان بزرگوار در باشگاه خوب خبرنگاران جوان لطفا به این مطالبه قبول شدگان حقیقی در آزمون توجه و پیگیری فرمایید...
ما دستمون به جایی بند نیست...
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۰۱:۳۲ ۱۷ تير ۱۳۹۸
سلام خداقوت
متاسفانه در شهرستان ها به طور مثال رشت نمرات پایین 12 یعنی 8 و 9 و 10 و 11 هم مصاحبه شدند و هنوز هم در حال مصاحبه هستند!
چرا باید اینطور باشه چرا باید حق کسانی که زحمت کشیدند از شب و روزشون زدند و مطالعه کردند خورده بشه و اکثرا دعوت بشوند!!! این آزمون نمره منفی نداشت بنابراین خیلی ها شانسی و 50: 50 زدند و نمره 10 گرفتند و مصاحبه شدند در حالیکه در بخشنامه وزارتی نمره 12 به بالا یعنی قبول و باید مصاحبه بشوند!!!
لطفا به گوش مسئولین برسانید.
براساس سند تحول بنیادین مدیران شایسته باید انتخاب بشوند و آن هم از طریق آزمون و مصاحبه اما الان در شهرستان ها جور دیگه ای عمل میشود!!!
و این باعث سرخوردگی و عدم اعتماد خواهد شد...
لطفا انعکاس دهید.
سپاس
Germany
حسيني
۰۱:۵۸ ۱۸ تير ۱۳۹۸
كاملا درسته و همينطور عمل شده!!
Iran (Islamic Republic of)
فرهنگی
۰۱:۱۸ ۱۷ تير ۱۳۹۸
سلام
اما متاسفانه شهرستان ها نمرات پایین تر از 12 رو هم واسه مصاحبه دعوت کردند!!!!
کی پاسخگویه واقعا؟!!!
۱۲