استفاده ازگوجه فرنگی برا درست کردن غذااصولی داره که باید رعایت کنیم .هرچی افراط کردنش ضررداره .گوجه فرنگی براکسانی که حساسیت دارن باید بپزه بخوره .وازگوجه فرنگیائی که توش ریشه دارهس استفاده نکنین.خوب ومرغوبش به اندازه استفاده کنین .من فامیلمون المان هس برا پائین اوردن فشارخونش از اب گوجه فرنگی استفاده میکنه .اونجا که کشور پیشرفته ای هس .فقط مزاج ادما بعضا بهش نمیخوره که باید احتیاط کنن☺
هر چيزي به اندازه براي بدن مفيده.يه روز ميگن چاي سرطان زاست،يه روز ميگن زد سرطانه....يه روز ميگن بين غذا اب نخوريد،يه روز ميگن براي حضم غذا خوبه...وچيزهاي ديگه.
ماده ای قرمز رنگ شب میریزن پاشون صبح تمام گوجه ها قرمز میشن همه چی شده پول به فکرسلامتی مردم نیستن
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
گوجه فرنگی یه گیاه سمی در امریکا جنوبی بود که توسط یهودیان صهیونیسم تغییر ژنتیکی داده شده و استفاده از این گیاه هیچ خاصیتی نداره نه برای پروستات نه برای چیز دیگه ای، همچنین سبب کند عقلی مخصوصا به واسطه ی رب گوجه فرنگی میشه