آقا رسول این چه سوالی که میپرسی اندکی شک هم نکن که کارخانه ها ما پرسنل خاصی استخدام کردن که یکی یکی یکی این قسمت ها را جدا میکنن که ما سرطان نگیریم
رسول
۱۱:۵۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
میگن نیتراتش بیشتره اون قسمتا ولی علمی نیست. زحمت بیخودی هم براش دراوردنش.
ناشناس
۱۳:۰۰ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
اتفاقا همون قسمتهای سفیدش از همه جای دیگش سالمتر بوده که شما دور انداختین .دلیل اینکه برخی قسمتها سفید یا سبز و چوبی مانده و قسمتهای دیگه کاملا قرمزه استفاده از نوعی پودر رنگی صنعتی است که بسیار خطرناک و سرطان زاست و کشاورزان هنگامی که گوجه ها هنوز نارس و سبز هستند طی یک مرحله آبیاری آخر به زمین می دهند و این رنگ قرمز سریع جذب بافت گوجه می شود ، ولی بافت های آوندی گوجه که در مراحل آخر رسیده و نرم میشوند این رنگ را جذب نمی کنند و سفید یا سبز دیده می شوند .دلیل این کار توسط کشاورزها هم زودتر برداشت کردن گوجه و زحمت کمتر کشیدن ، نزدیک به صفر رسیدن ضایعات گوجه نارس رنگ شده نسبت به گوجه رسیده واقعی و سایر موارد است . البته شنیدم در مورد هندوانه هم این کار صورت میگیره تا یه هندوانه نارس هنگام فروش شرطی حسابی قرمز دیده بشه .