سلام دوستان از کلمات نادرست استفاده نکنید لطفا. نویسنده محترم بسیار تشکر. من با دستور ایشون سبزی قورمه تهیه کردم ۱۰ تا تره ۶ تا جعفری ۲ تا گشنیز ۲ تا اسفناج ۱ شنبلیله. بنظرم بهترین زمان تهیه سبزی در فصل پاییز آبانماه ب بعد هست. و اینکه بنابر ترد و تازه بودن سبزی بنظرم مقدار باید کمتر و بیشتر بشه. من چون اسفناج و جعفری ک خریدم خیلی جوون و نرم بودن یک عدد بیشتر خریدم. مقدار اندازه برای هر نفر هم بنابر سلیقه خانواده اس. دوستان پیشنهاد میکنم سبزی رو بعد از شستن و خیلی ریز کردن ب اندازه نیاز بسته بندی کنید و هر زمان ک قصد طبخ دارید همون روز سرخ کنید. و سبزی سرخ شده رو فریز نکنید. اینجوری کیفیت سبزی بالا میمونه.
قرمه خوزستان سیر نداره
سپاس