نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منیژه
۱۵:۱۴ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
عالی بود مال خوزستان
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۰:۴۵ ۱۴ آذر ۱۴۰۰
توضیحاتتون بسیار عالی و مفیده دستتون طلا
India
ناشناس
۰۶:۴۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
اگه شنبلیله نریزیم بد میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۸ مهر ۱۴۰۰
واقعادستتون دردنکنه عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
لیلا
۲۲:۱۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
شرمنده ولی تو خوزستان کسی نه شوید میزنه نه سیر و مقدار اسفناج و گشنیز بیشتر از تره و جعفری است.
Turkiye
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
عالی بود توضیحاتتون مچکرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۱۰ دی ۱۳۹۹
حیف است این را از دست بدین خیلی عالی بود
Germany
داود
۰۶:۵۳ ۱۶ آذر ۱۳۹۹
سلام
فرق سبزی آش با قورمه سبزی تو اسفناج
اسفناج سبزی اصلی اش محسوب میشه
شنبلیله مال قورمه سبزی
بااین نسبت قورمه سبزی درست کنید ولذت رو ببرید
برا ده کیلو سبزی چهار تا پنج کیلو تره
دوکیلو نیم جعفری
یک کیلو نیم گشنیز
و یک کیلو هم شنبلیله
وقتی لا این روش سبزی درست کنید اگر تو هر مهمانی باید و اسفناج حتی خیلی کم تو قورمه باشه متوجه میشدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۴ آبان ۱۳۹۹
من در قورمه سبزی ریحان نعنا تره جعفریی گشنیز جعفری مرزه شوید وشنبلیله می ریزم عالی میشه
Canada
ناشناس
۲۰:۲۳ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
من از قورمه سبزی شما متنفرم
وقتی خواهرم مثل شما آشپزی میکرد آدم واقعا شکنجه میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۳ ۳۰ مهر ۱۳۹۹
خیلی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۴ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
سلام.اگه میشه تعداد و مقدار سبزی رو هم بفرمایید.چون ما توی بازار دسته ای سبزی میخریم.نفرمودید که چه تعداد جعفری باشه یا گشنیز یا شنبلیله یا اسفناج.فقط وزنشو فرمودید.مثلا ۱۰۰ گرم.تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
سلام خیلی خوب، مختصر ومقید بود. ممنونم
۱۲