من که درست کردم خیلی خوب شد همه چی رو درسته نندازیین خوردکنین چون مزه ی بهتری میگیره پای مرغ روچندلحظه باپیازو رب تفت بدین بدمواددیگه رواظافه کنین چنددیقه بد برنج عالی میشه
من که چند روز درمیان پای مرغ رو فقط با افزودن ادویه میذارم خوب بپزه تا وقتیکه حالت ژلاتینی پیدا کنه.
بسیار خوشمزه و مفید
چون ظاهرش جالب نیست خیلیها دوس ندارن ولی دارن اشتباه میکنن
بسیار خوشمزه و مفید
چون ظاهرش جالب نیست خیلیها دوس ندارن ولی دارن اشتباه میکنن
پای مرغ به این شکل توی سوپ باشه!