پختن پای مرغ که خواص زیادی دارد همینطور که گفته شده به این روش هست پای مرغ را اگر پنج کیلویی گرفته شود ارزش دارد برایش زحمت کشیده شود :پای مرغ را گرفته ایم اول تمیزشده از مغازه میخریم فقط ناخونهایش باید گرفته شود بعد با آب سر خوب شسته شود بعد با پیاز بزرگ وهویج وچوب دارچین ویک ق غ خوری پر زرد چوبه وسه برابر آب داشته باشه بگذارید باشعله کم تا بیست ۲۴ساعت آروم درب محکم بسته خوپخته وله شود بعد داخل آبکش ریخته شود باگوشت کوب له شود خوب شیره اش گرفته شود وقتی ابش خنک شد داخل یخچال گذاشته شود فردایش صفت میشود مانندژله بعد باچاقو لوزی بریده شود فریزشود هربار تکه ای داخل غذا میندازید