نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
پختن پای مرغ که خواص زیادی دارد همینطور که گفته شده به این روش هست پای مرغ را اگر پنج کیلویی گرفته شود ارزش دارد برایش زحمت کشیده شود :پای مرغ را گرفته ایم اول تمیزشده از مغازه میخریم فقط ناخونهایش باید گرفته شود بعد با آب سر خوب شسته شود بعد با پیاز بزرگ وهویج وچوب دارچین ویک ق غ خوری پر زرد چوبه وسه برابر آب داشته باشه بگذارید باشعله کم تا بیست ۲۴ساعت آروم درب محکم بسته خوپخته وله شود بعد داخل آبکش ریخته شود باگوشت کوب له شود خوب شیره اش گرفته شود وقتی ابش خنک شد داخل یخچال گذاشته شود فردایش صفت میشود مانندژله بعد باچاقو لوزی بریده شود فریزشود هربار تکه ای داخل غذا میندازید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
گفته شده سوپ پای مرغ یعنی آب پخته پای مرغ یعنی ژله اش نه اینکه پای مرغ درسته داخل سوپ دیده بشه آدم حالش بهم میخوره وذرت بزرگ درسته ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
سعادت
۲۱:۴۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
پختشون درسته ولی پای مرغ هر چقدر میپزن له میشن این فقط براعکس اینجوری تهیه ش کردن
۱۲