حالا که گفتین دو روز دیگه سیب زمینی هم گرون میشه تا دوروز دیگه سیب زمینی هم گرون میشه همین جوری که تخم مرغ گرون شد الان یارانه یه ماه همون رو باید بدیم تخم مرغ بخریم
سیب زمینی رو ما سالهاست میخورم واقعا خوشمزست ما یک خانواده خیلی فقیری هستیم پدرم شبها سیب زمینی رو آب پز میکنه میگه با پوست بخورید بعضی مواقع هم پوستشو میکنیم نمک روش میریزیم با نون میخوریم میگه سیب زمینی رو نباید سرخ کنیم چون حجمش کم میشه و سیر نمیشیم بعضی مواقع خام میخوریم اون اوایل دلمون درد میگرفت ولی الان اصلا درد نمیگیره معمولا به عنوان صبحانه سیب زمینی خام گاز میگیریم و میخوریم خدا کنه گرون نشه ایشاللا
اتفاقا روش صحیح پخت سیب زمینی ،همون روش مادربزرگ هاست، یه لایه نسبتا ضخیم نمک کف قابمله ریخته بشه و سیب زمینی هایی که قبلا با پوست شسته شده و خشک شده رو روی نمک بذاریم حدود ۴۰ دقیقه درب قابلمه رو ببندیم هم بخور نمک سیب زمینی رو خوش طعم میکنه هم کل فوایدش به معنای واقعی حفظ میشه