نابغه میگه تو آشپزخونه طوری نشورید که باکتری هاش پخش بشه باید بعد شستشو همه جارو گندزدایی کرد
علی
۲۰:۲۸ ۱۴ دی ۱۴۰۰
اخر نفهمیدم قبل پختن بشوریم یا بعد پختن
عجبا
ناشناس
۱۵:۱۱ ۱۴ دی ۱۴۰۰
بايد بعد از تمیز کردن مرغ سینک و تخته گوشت و چاقویی که باهاش مرغ خورد شده ضد عفونی بشه حتی بهتره برای خورد کر ن گوشت و مرغ و ماهی چاقوی ج ا گانهای داشته باشید
عرض کنم ، من چند سال هست مرغ نمیخورم
1به علت بوی که بعد پختن داره
2به علت اینکه این بافت گوشتی توسط آمپولهای ژنتیکی هست 3غیر اینکه فقط اگر مرغ محلی باشه ،اون هم بدونم که آمپول بهش نزده باشند
آقا جان بگید خوردنش حرام هست وااسلام
پس ببین مرغ چقدر خوردنش خطرناکه که شستنش ویروس ها رو پخش میکنه. اصلا مرغ نخوریم اگر هم خواستین بخورینحتما بشورین. چون اگر گوشتو مرغ رو نشورین جنابتش باقی میماند و انگار دارین مردار میخوریم و حرام ه جانم. نداریم از اینپیامها
چرا نباید شست؟باشستشوغذاخوشمزه ولذیذ تر میشود واز بوی نا مطبوع مرغ خبری نیست و بعد از شستن تمام مراحل بهداشتی را رعایت کرده و از انتقال باکتری جلوگیری میکنیم
طی آخرن تحقیقات دانشمندان مرغ را نشورید و با خون و کثافتی که تو پوست و دل و رودش سرخ کنیم بخوریم مقوی ، حتی نوعی آنتی بادی در بدن تولید می کند و باعث مقاوم تر شدن بدن در مقابل سویه جدید کرونا ( اومیکرون ) میشود.
عجبا
1به علت بوی که بعد پختن داره
2به علت اینکه این بافت گوشتی توسط آمپولهای ژنتیکی هست 3غیر اینکه فقط اگر مرغ محلی باشه ،اون هم بدونم که آمپول بهش نزده باشند
آقا جان بگید خوردنش حرام هست وااسلام
تو مرغ برمن بده جانا نپخته خوردنش بامن