نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
مسئولین پس از تصویب و در هنگام اجراء این قانون (کارگیری بازنشستگان) جدیت لازم رو داشته باشند و نگذارند بعضی ها تبصره و ماده بزنند من هم باز نشسته هستم و بدون مشکل هم نیستم اما شایسته نمی بینم جوان ها با مدرک و مهارت لازم بیکار باشندو خودشان و خانواده شان غصه بخورند و افسرده بشوند و یک باز نشسته به دلائل مالی به جای آنان مشغول باشند به نظر بنده نه منطقی است و نه انصاف ، ان شاءالله که مسئولین در رفع مشکل بازنشستگان اهتمام لازم رو داشته باشند تا بازنشسته ی عزیز به اشتغال بعد از بازنشستگی فکر نکند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
برای مجلس به اصطلاح انقلابی ، بیکاری جوانان هیچ اهمیتی ندارد ، اگر غیر از این بود اول جلوی استخدام بازنشستگان را در ادارات آموزش و پرورش میگرفتند و سپس جوانان بیکار را جایگزین آنها میکردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
نمی دانم چرا یک نرم افزار طراحی نمی شود که جلوی حق التدریس بازنشستگان رو در آموزش وپرورش و اساتید دانشگاه ها رو در مراکز آموزش عالی بگیره تا بنده خدا جوانان تحصیل کرده ی بیکار یک چند ساعتی درس بدهند تا خودشان و خانواد هاشان نتیجه ی زحمت عزیزان شان رو ببینند تا احساس هویت کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
عضویت بازنشستگان در هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان ممنوع شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
ممنوعیت عضویت بازنشستگان در شرکت های مجری حقوقی و شرکت های خدمات آزمایشکاهی خاک و بتن نظام مهندسی پیگیری شود .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
دانشگاه آزاد شده مقصد بازنشسته ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
باید صدور پروانه اشتغال نظام مهندسی برای بازنشستگان ممنوع شود
۱۲