واین راه آزمایش که هزینه بره و دومی که حوصله و تمرین میخاد
یه قاشق عسل رو تو بشقاب پلو خوری بریزید و آب ولرم اندازهای بریزید که از عسل بالاتر بزنه روی دست آرام عقب جلو کنید و هر سی ثانیه یه زره بشقاب رو بچرخانید بعد به عسل نگاه کنید اگر شکل کندو شش گوش تو عسل خط افتاد درسته ما بقیی همش چرته بعدشم عسلهای شرکتی همش گلوکز و اسانسه ممنون
تمام عسل فروش ها بدون استثنا به زنبورها شکر میدن
پس تقریبا هیچ عسلی طبیعی نیست
اون عسلی رو هم که کلا با شکر میسازند که دیگه هیچی کاملا مصنوعی و مضر هست
ناشناس
۰۰:۴۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
این گزارش اشتباه زیاد دارد !!
لطفا مطالب غیر تخصصی منتشر نکنید !!!
مگه رو چی نظارت دارین که رو عسل داشته باشین ، اونم با وجود دستگاهای تولید مصنوعی عسل از قند و شکر یا همون دادن شکر به خورد زنبور که باز کمی منصفانه تر از اون بدل درست کردنه .شما تو انواع سیگار حتی مور هم کارتون میریزین .بسه تو رو خدا
Sjk
۰۰:۰۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
برای تشخیص کیفیت عسل اندازه نصف یک قاشق مرباخوری در یک بشقاب پیش دستی گذاشته و مقدار۵ قاشق غذاخوری آب ولرم بر روی آن ریخته ودرجهت عقربه های ساعت بصورت دایره بچرخانید به مرو که عسل در آب حل میشود ته مانده عسل بصورت شش ضلعی همانند شش ضلعی روی موم ظاهر میشود،هرقدر این شش ضلغی ها منظم تر بود، عسل خالصتر است.
با این آزمایش آب و شکر غلیظ هم همین جوری میشه و به صورت شش ضلعی کندو در میاد!
ناشناس
۰۰:۰۳ ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
یه نکته تجربی در مورد عسل طبیعی . همه دیده ایم که هرقت یه خوردنی شیرین مثل شکر ، مربا و کیک وامثالهم می افته روی زمین مثل کف آشپزخونه و ... مورچه ها جمع میشن اونجا . اما اگر مقداری عسل بریزه یا درب ظرفی که عسل توش هست باز بمونه مورچه ها هیچوقت نزدیکش نمیشن . این هم یکی از خواص عسل طبیعی هست. اگر بخواهیم عسل طبیعی رو از یه ظرف به ظرف دیگری انتقال بدیم موقعی که ظرف رو کج می گیریم تا خالی بشه مایع عسل به صورت پیوسته خالی میشه یعنی بریده نمیشه
همچنین اگر عسل طبیعی باشه موقع خالی کردن در ظرف دیگه حتی یه قطره هم از اون باقی نمیمونه برای اثبات این موضوع ظرف حاوی عسل رو سرازیر روی ظرف دیگر باقی می گذاریم بعد از یه مدت مثلا ی ساعت ظرف کاملا خالی و تمیز میشه در واقع .
دوستان سلام چند راه برای تشخیص عسل طبیعی وجود داره ک بر خود لازم دانستم خدمتتون عرض کنم اول یک قاشق پر از عسل برمیداریم روی نان بربری میریزیم یکم هم خامه یا کره میزنیم میل میکنید درصورتی ک گفتید به به پس اصله اگه گفتید ب قبر پرش با این عسلش پس تقلبیه.ارادتمند شما مویدی از شیراز
عسل طبیعی موقع ریختن به ظرف مثل آب میمونه قطع نمیشه ولی بهترین راه اینه که از داروخانه گیاهی که زیر نظر طب سنتی اداره میشه عسل بخرید چون عسل را برای درمان میدن الزاما باید طبیعی باشه.
یک بار از یه کندودار عسل خریدیم و یکی از دوستان ادعا میکرد که میتواند عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهد و عسل را بین انگشتانش میمالید ودر همین حین کندودار متوجه شد و علت اینکار را جویا شد وقتی متوجه شد ماجرا از چه قرار است توضیح داد که تنها راه تشخیص عسل اینست که نوک یک چوب کبریت را آغش به عسل کنید و آتش بزنید اگر با شعله با رنگ آبی سوخت عسل اصل و اگر با شعله قرمز رنگ و ایجاد دود سوخت ناخالص است
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
سلام
بعد از سالها عسل خریدن و خوردن و پرسیدن و . . . نتیجه اینکه تنها مرجع اصالت عسل همانا خود زنبور تولید کننده است! یعنی فقط باید از زنبور پرسید!!!!
یه قاشق عسل رو تو بشقاب پلو خوری بریزید و آب ولرم اندازهای بریزید که از عسل بالاتر بزنه روی دست آرام عقب جلو کنید و هر سی ثانیه یه زره بشقاب رو بچرخانید بعد به عسل نگاه کنید اگر شکل کندو شش گوش تو عسل خط افتاد درسته ما بقیی همش چرته بعدشم عسلهای شرکتی همش گلوکز و اسانسه ممنون
عجب راه شناخت گفتید!
خود شرکنها از همه متفلب تر هستند
پس تقریبا هیچ عسلی طبیعی نیست
اون عسلی رو هم که کلا با شکر میسازند که دیگه هیچی کاملا مصنوعی و مضر هست
لطفا مطالب غیر تخصصی منتشر نکنید !!!
همچنین اگر عسل طبیعی باشه موقع خالی کردن در ظرف دیگه حتی یه قطره هم از اون باقی نمیمونه برای اثبات این موضوع ظرف حاوی عسل رو سرازیر روی ظرف دیگر باقی می گذاریم بعد از یه مدت مثلا ی ساعت ظرف کاملا خالی و تمیز میشه در واقع .
شیره را خورد و گفت شیرین است
خیلی فنی راه تشخیص عسل اصل از فرع را آموزش دادی
حیف از حقوقی که میگیری
بعد از سالها عسل خریدن و خوردن و پرسیدن و . . . نتیجه اینکه تنها مرجع اصالت عسل همانا خود زنبور تولید کننده است! یعنی فقط باید از زنبور پرسید!!!!