با سلام راجع به عسل مرغوب لازم دانستم مطلبی به سمع و نظر شما برسانم عسلی مرغوب است که چند ساعت در یخچال نگهدارید اگر عسل شما یخ نزد و شکرک نبندد عسل مرغوب است
بکار بردن واژه شکرک اشتباه است
صحیح آن « رس کردن » است
ضمنا اگر عسل رس نکرد دلیل بر تقلبی بودن آن نیست
رس کردن عسل بیشتر مربوط به نوع گلی است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند و.....!!!!!
یکی از راهکارهای تشخیص طبیعی بودن عسل ، بررسی میزان گرده گل در عسل است ، که این کار معمولا"در آزمایشگاه انجام میشود و...
روش تشخیص عسل خوب از عسل نا مرغوب دو راه برای عموم مصرف کنندگان
اول با یک قاشق چایخوری مقدازی از داخل ظرف عسل برداشته ودرحالت چرخاندن ارام قاشق تا فاصله یک متر بالا میکشیم .درصورت بریدن رشته عسل ، دارای ناخالصی هست .
ودوم بو ومزه عسل نباید شبیه مربا جات باشد ویا مزه دارو بدهد.
با تشکراز تهیه و تدوین کننده خبر مربوط به چگونه عسل اصل را از غیر عسل تشخیص دهیم به اطلاع می رسانم این قسمت از خبر :
( هر چه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک میزند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق میافتد)،
ظاهرا اشتباهی در تایپ آن اتفاق افتاده و از نظر علمی و تخصصی این متن صحیح نمی باشد.
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران
دکتر محسن لبافی
صحیح آن « رس کردن » است
ضمنا اگر عسل رس نکرد دلیل بر تقلبی بودن آن نیست
رس کردن عسل بیشتر مربوط به نوع گلی است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند و.....!!!!!
یکی از راهکارهای تشخیص طبیعی بودن عسل ، بررسی میزان گرده گل در عسل است ، که این کار معمولا"در آزمایشگاه انجام میشود و...
اول با یک قاشق چایخوری مقدازی از داخل ظرف عسل برداشته ودرحالت چرخاندن ارام قاشق تا فاصله یک متر بالا میکشیم .درصورت بریدن رشته عسل ، دارای ناخالصی هست .
ودوم بو ومزه عسل نباید شبیه مربا جات باشد ویا مزه دارو بدهد.
پس از اون مدل نخریم؟
( هر چه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک میزند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق میافتد)،
ظاهرا اشتباهی در تایپ آن اتفاق افتاده و از نظر علمی و تخصصی این متن صحیح نمی باشد.
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران
دکتر محسن لبافی
مانند عسل خانسار