نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کیوان ازگرگان.
۱۹:۳۸ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
باسلام.ممنونم که درموردعسل توضیح دادین.اما عسلی که درکارخانه هاتولیدمیشودواقعاعسل اصل است؟اگرهست پس چراقیمتش یک چهارم قیمت عسل تولیدی زنبوردارانه؟عسل اصل هیچوقت احتیاج به موادنگهدارنده نداره .
Iran (Islamic Republic of)
عوضعلی عمادپور
۱۸:۰۱ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
با سلام راجع به عسل مرغوب لازم دانستم مطلبی به سمع و نظر شما برسانم عسلی مرغوب است که چند ساعت در یخچال نگهدارید اگر عسل شما یخ نزد و شکرک نبندد عسل مرغوب است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
هیچ کدوم از این راه ها اصل بودن عسل رو ثابت نمیکنه
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا قربانزاده
۱۷:۱۴ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
یونجه!!؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
بکار بردن واژه شکرک اشتباه است
صحیح آن « رس کردن » است
ضمنا اگر عسل رس نکرد دلیل بر تقلبی بودن آن نیست
رس کردن عسل بیشتر مربوط به نوع گلی است که زنبور عسل از آن تغذیه می کند و.....!!!!!
یکی از راهکارهای تشخیص طبیعی بودن عسل ، بررسی میزان گرده گل در عسل است ، که این کار معمولا"در آزمایشگاه انجام میشود و...
Iran (Islamic Republic of)
خاصی نژاد
۱۶:۱۶ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
روش تشخیص عسل خوب از عسل نا مرغوب دو راه برای عموم مصرف کنندگان
اول با یک قاشق چایخوری مقدازی از داخل ظرف عسل برداشته ودرحالت چرخاندن ارام قاشق تا فاصله یک متر بالا میکشیم .درصورت بریدن رشته عسل ، دارای ناخالصی هست .
ودوم بو ومزه عسل نباید شبیه مربا جات باشد ویا مزه دارو بدهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۵ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
عسلهای شرکتی همشون تقلبی هستند تنهاراه شناخت عسل یکی اعتماددوآزمایش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
مطلب کاملا مزخرف.
Iran (Islamic Republic of)
Mfg
۱۵:۱۱ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
عسلی که من امروز خوردم تقلبی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۴ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
با تشکر
پس از اون مدل نخریم؟
Iran (Islamic Republic of)
محسن لبافی
۱۴:۵۷ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
با تشکراز تهیه و تدوین کننده خبر مربوط به چگونه عسل اصل را از غیر عسل تشخیص دهیم به اطلاع می رسانم این قسمت از خبر :
( هر چه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می‌زند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می‌افتد)،
ظاهرا اشتباهی در تایپ آن اتفاق افتاده و از نظر علمی و تخصصی این متن صحیح نمی باشد.
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران
دکتر محسن لبافی
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا قربانزاده
۲۱:۲۷ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
زارت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۹ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
مربا هم بعد از یه مدتی شکرک میزنه. شربت پرومتازین هم شکرک میزنه. برا نمونه عرض کردم. در واقع شکرک زدن نه نشونه مرغوب بودنه و نه نشونه غیرمرغوب بودن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
خیلی تاثیر گذار بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
الان مثلاً خیلی اطلاعات ب دیگران دادی.چیزی نگفتی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
دراستان کرمان عسل خوب از منطقه کوهستانی رابر زادگاه سردار دلها مصرفی استان کرمان است
مانند عسل خانسار
Iran (Islamic Republic of)
M
۰۱:۵۲ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
مزه اصل هم غیر از ازمایش کردن تو اب و و ب هم زدن هم متم هست
۱۲۳