عزیزان ، بخرید بکنید تو پلاستیک بزارید فریزر ، واسه گرم کردن هم از بخار آب استفاده کنید ، ی قابلمه یکم آب بکنید و زیرش رو روشن کنید و نون رو در فاصله مناسب بزارید
این کارشناس نفسش از جای گرم بلند شده ... بیا استان س وب هر روز ۲ ساعت تو صف نانوایی باشه بعد حساب دستش میاد هر روز بره نانوایی نون تازه بگیره یا یه بار بره چند تا بگیره و فریز کنه ...
از قدیم گفتن .که موسی به دین خودش وعیسی هم به دین خودش دیگه حالا تازه یادتون اومده که نون رو بزارید تو فریزر یا نندازیش..نون رو بخور حالشو ببر .......خخخخخخخ
اتفاقا ما داغ داغ میزاریمش تو فریبز بدون پلاستک هم میزاریم.
بعد موقع مصرف یه چند دقیقه داخل فر میزاریم.
خیلی بامزه و با کیفیت تر از نونی هست که دو ساعته از نونوایی در اومده.
داخل یخچال هم که هیچ وقت نون نگه نمیداریم.
اگر بدونی غذا یا خوراکی داغ چه بلایی سر یخچال و فریزر میاره دیگه اینکارو نمیکنی. عمر یخچال و فریزر کم میشه به شدت ،
بهرام
۰۹:۳۹ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
این چه کارشناسی هست چندین سال ما نان را بعد خنک شدن کامل در همان لحظه خرید آنرا فریز میکنیم و موقع استفاده با ماکرور آنرا گرم میکنیم مثل اینکه تازه از تنور در آمده حتی بعد چند ماه
قوربون همگی @dadash_alibaba . تلگرام
جالبه که آخر این مطلب ،خودش پیشنهاد کرده که نان را در فریزر بگزارید ؟؟؟؟!!!!!
بعد موقع مصرف یه چند دقیقه داخل فر میزاریم.
خیلی بامزه و با کیفیت تر از نونی هست که دو ساعته از نونوایی در اومده.
داخل یخچال هم که هیچ وقت نون نگه نمیداریم.