آردی که به نانوایی ها میدهید از نخود وذرت و خلاصه تمام حبوبات مونده رو آسیاب میکنند و قاطی آرد میکنند تازه اصلیش موند خاک و حاک اره بماند دیگه صحبتی از کیفیت میمونه؟؟؟؟!!!!؟؟؟
عزیز قیمت نخوت و ذرت که چندین برابر گندم هست دیگه کی میاد قاطی کنه؟!
اگرم منظور نخود و ذرت کهنه هست هم خیالت راحت اونها را با تازه ترها قاطی میکنند و میفروشن چند برابر قیمت گندم!
سپهر
۱۴:۱۱ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
من به عنوان فردی که مدتی مدیر فنی کارخانجات آرد بودم ،هیچ ماده اضافی به جز گندم درون آرد نیست فقط آردهای نانوایی در مرحله نهایی وارد مرحله غنی یازی میشه که بهش فرو سولفات و بهیود دهنده میزنن
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
درست می فرمایید.من هفته قبل یه کیلوآرد ازنان نوایی گرفتم.خیلی تیره بود ووقتی حلوا درست کردم مطمئن شدم این آرد گندم یاسفیدنیست.صددرصد حبوبات کهنه شده است وچیزای دیگه
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۶ فروردين ۱۴۰۲
نان های کنونی که تا حتی توی یخچال بذاری فردا نمیتونی ازش بخوری چه برسه به اینکه بیرون نگهداری کنی
فقط فریزر
اگرم منظور نخود و ذرت کهنه هست هم خیالت راحت اونها را با تازه ترها قاطی میکنند و میفروشن چند برابر قیمت گندم!
فقط فریزر