نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حیمد
۰۹:۰۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
مشکلی نداره از نظر علمی در فریزر بهتر نگهداری میشود
Germany
ناشناس
۰۸:۲۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
ما هم نون رو در فریزر نگه دارییی نمی کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
سعی بفرما که این عادت ناروا رو به کناری بگذاری
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۵۵ ۲۶ فروردين ۱۴۰۲
آردی که به نانوایی ها میدهید از نخود وذرت و خلاصه تمام حبوبات مونده رو آسیاب میکنند و قاطی آرد میکنند تازه اصلیش موند خاک و حاک اره بماند دیگه صحبتی از کیفیت میمونه؟؟؟؟!!!!؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
به خودت هم میتونی اثباتش کنی ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۶ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
عزیز قیمت نخوت و ذرت که چندین برابر گندم هست دیگه کی میاد قاطی کنه؟!
اگرم منظور نخود و ذرت کهنه هست هم خیالت راحت اونها را با تازه ترها قاطی میکنند و میفروشن چند برابر قیمت گندم!
Iran (Islamic Republic of)
سپهر
۱۴:۱۱ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
من به عنوان فردی که مدتی مدیر فنی کارخانجات آرد بودم ،هیچ ماده اضافی به جز گندم درون آرد نیست فقط آردهای نانوایی در مرحله نهایی وارد مرحله غنی یازی میشه که بهش فرو سولفات و بهیود دهنده میزنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
درست می فرمایید.من هفته قبل یه کیلوآرد ازنان نوایی گرفتم.خیلی تیره بود ووقتی حلوا درست کردم مطمئن شدم این آرد گندم یاسفیدنیست.صددرصد حبوبات کهنه شده است وچیزای دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۶ فروردين ۱۴۰۲
نان های کنونی که تا حتی توی یخچال بذاری فردا نمیتونی ازش بخوری چه برسه به اینکه بیرون نگهداری کنی
فقط فریزر
۱۲