با واردات خودروهایی در کلاس میتسوبیشی میراژ؛ حداقل روزی 50 میلیون لیتر صرفه جویی بنزین خواهیم داشت!!!یعنی ماهی 400میلیون دلار و سالی 5میلیارد دلار فقط صرفه جویی از بنزین!!!
یک کار به این کوچکی را چرا اینقدر بزرگ میکنید با این ثروتی که کشور داره به راحتی میشه همه استان های کشور را با آزاد راه در طی سه سال به هم متصل کرد پول های مرد را کجا خرج میکنید
کار کوچکی هم نیست پلهای بلند و تونلها و شکافتن کوهها و عبور از رودها و همه و همه هزینه دارند در ضمن گویا این آزادراه بزرگترین آزادراه کف سیمانی ایران است
به فکر آزاد راه های خوزستان زرستان بی زر ایران هم باشید .آقای خادمی تو بهتر از آزاد راه های خوزستان خبر داری ، خوزستانی که دین خود را به نظام و انقلاب ادا کرد ولی مسئولین دین خود را به این استان محروم از همه چیز نه .