کیسه ها و ظروف پلاستیکی بی کیفیت، در اثر حرارت دیدن مواد سمی و سرطانزا از خودشون آزاد می کنند. به خاطر همینه که اینقدر توصیه میشه در لیوان پلاستیکی چای ننوشید یا غذای داغ رو در ظروف پلاستیکی یکبارمصرف نریزید. لطفاً به این اراجیف اینستاگرامی توجه نکنید و سلامت خودتون رو به خطر نندازید...
هیچ کسی این کار رو نکنه
بهترین روش بخار پز کردن هست
یه ظرف را پر از آب کنید بعد یه ظرف مشبک روی ظرف پر از آب بزارید شلغم رو توی ظرف مشبک بزارید و بعد درب ظرف رو بزارید آب بخار میشه و میرسه به شلغم ها و با بخار میپزه اصلا از پلاستیک استفاده نکنید مواد شیمیایی پلاستیک جذب شلغم میشه و مضر هست
خیلی ممنون با این روش سرطان زا. اینهمه دانشمندان پرهیز دادن از استفاده از پلاستیک و می گویند بطری هایی که آب آنها در معرض گرما باشد سرطان زاست آنوقت شما می خواهید مردم مستقیم سرطان را وارد بدن خود کنند؟؟؟؟!!!!!
بهترین روش بخار پز کردن هست
یه ظرف را پر از آب کنید بعد یه ظرف مشبک روی ظرف پر از آب بزارید شلغم رو توی ظرف مشبک بزارید و بعد درب ظرف رو بزارید آب بخار میشه و میرسه به شلغم ها و با بخار میپزه اصلا از پلاستیک استفاده نکنید مواد شیمیایی پلاستیک جذب شلغم میشه و مضر هست