قشنگ سرطان رو هم می گیریم کیسه فریزر اگر حرارت ببیند مگر خطرناک نیست ؟؟؟ لااقل توی شیشه بزارید البته اگر کمی نبات یا عسل توی آبی که شلغم ها رو گذاشتیم بریزیم طعمش خوب میشه پس گول تبلیغات و دستورهای پخت جدید رو نخورید
تا جایی که یادمه قبلاً می گفتین گرما باعث می شه کیسه فریزر مواد سمی تولید کنه حتی نباید نون داغ را داخل نایلون بذاریم چه برسه به اینکه کیسه داخل آب جوش باشه....
مثل اینکه فراموش کردید پلاستیک در مجاورت گرما، مواد سمی اش آزاد شده و شلغمها را به سم آغشته میکند بهمان دلیل که نباید در لیوان پلاستیکی چای خورد نمیتوان شلغم را در پلاستیک پخت
بوش رو تحمل کنیم بهتره تا ناسالمش کنیم