آتش سوزی در یک مجتمع تجاری اداری
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران،  ستاد فرماندهی آتش‌نشانی ساعت 18:05 دقیقه روز گذشته با دریافت این خبر بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه 58و25  را  به محل حادثه در بلوار فرحزادی ، بعد از بزرگراه نیایش اعزام كرد.
 
مهدی داوری مدیر منطقه چهار در مورد حادثه گفت: تراس طبقه اول یک مجتمع پنج طبقه کاملاً شعله ور شده و به طبقات بالاتر سرایت کرده بود .
 
 آتش نشانان بی درنگ پس از ایمن سازی محل با بکارگیری تجهیزات نجات درب واحد های طبقه اول و دوم را باز کرده و با استفاده از تجهیزات خاموش کننده شعله های آتش را که در حال سرایت به طبقات بالاتر و داخل واحد ها بود مهار و خاموش کردند.
 
وی افزود:آتش نشانان پس از خاموش کردن آتش سوزی با استفاده از دستگاه فن فشار مثبت اقدام به تخلیه دود کردند و با بررسی در ساختمان و اطمینان از خاموش شدن کامل آتش سوزی به عملیات خود پایان دادند./ز