آماده سازی شمال پایتخت برای میزبانی سران جنبش عدم تعهد
مجتبی یزدانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازدید های میدانی جهت آماده سازی و زیبا سازی منطقه و خدمات رسانی هر چه بهتر و مناسبتر به میهمانان انجام شده است.

وی بیان کرد: برای هر یک از نواحی ده گانه منطقه بر اتمام پروژه های نیمه تمام محلات از جمله آسفالت معابر و جدول گذاری در کل سطح منطقه تاکید شده است.

یزدانی گفت: بیشترین حجم کار معاونت فنی و عمرانی منطقه در بخش راه و باند انجام شده و بزرگراه های سطح منطقه از جمله بزرگراه امام علی (ع)، شهید مدرس، شهید چمراه، شهید بابایی، لکه گیری و روکش آسفالت شده و پیاده رو های خیابانها و بزرگراه ها مجاور ساختمان پیاده رو سازی و جدول گذاری شده است.

وی تصریح کرد: در حوزه ترافیکی منطقه با تاکید بر روان سازی ترافیک در بزرگراه و معابر اصلی منطقه، اجرای خط کشی محوری و عابر پیاده در معابر سطح منطقه، مرمت ایستگاه های اتوبوس، چراغهای راهنمایی و رانندگی، گاردیل که انجام شده است.

یزدانی بیان کرد: پاکسازی و شست و شوی دیواره ها با رنگ آمیزی پلهای سواره رو در سطح منطقه یک، نور پردازی و زیبا سازی آنها با پروژکتورها، بازپیرایی فضاهای سبز وچمن کاری و نصب پرچمهای جدید در سطح منطقه از فعالیت های امور شهری و فضایی سبز منطقه است./ز