كاهش تعداد گرسنگان جهان
به گزارش گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران   از روزنامه شوك ايران، خوزه گرازیانو داسیلوا، مدیر سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد در این ارتباط گفت: آمار‌های اعلام شده در مورد گرسنگان جهان بسیار کاهش یافته و این رقم به 870 میلیون تن رسیده است.
وی در سخنرانی خود در رم اضافه کرد: این خبر بسیار خوبی است که گرسنگی در جهان کاهش یافته است و ما در حال حاضر از پارامتر‌های دقیق‌تری برای برآورد سالانه میزان گرسنگان جهان استفاده کرده‌ایم و این آمار نشان می‌دهد که نسبت به دو دهه پیش تعداد گرسنگان به جای افزایش کاهش یافته است.
وی ادامه داد: اقدام‌‌های مثبتی برای جلوگیری از افزایش گرسنگی طی سال‌‌های اخیر صورت گرفته است، سرمایه‌گذاری‌‌ها در بخش کشاورزی بویژه در کشور‌های فقیر و افزایش رشد اقتصادی، این میزان را تا سال 2015 میلادی به نصف کاهش خواهد داد.
در حال حاضر حدود 100 میلیون کودک زیر 5 سال در سراسر جهان دچار کم‌وزنی و سوءتغذیه هستند. اما روند کاری سازمان نشان داده که سرمایه‌گذاری 20 میلیارد دلاری برای تهیه کود و بذر از سال 2009 میلادی تاکنون این تعداد را کاهش داده است.
آمار‌ها نشان داده که یک‌سوم از مواد غذایی تولید شده در جریان توزیع از بین می‌رود ./ف