سوء‌استفاده داماد از اعتماد پدر زن
سرهنگ پارسافر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران افزود: در پی شکایت فردی به هویت معلوم مبنی بر برداشت مبلغی از حساب عابر بانک وی موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.

وی بیان کرد: بنابر تحقیقات اولیه مشخص شد تمام پول صرف خرید شارژ تلفن همراه شده است که طی بررسی و استعلامات صورت گرفته متهم که داماد شاکی بود شناسایی و دستگیر شد.

پارسافر افزود: متهم پس از پذیرفتن اتهام وارده اظهار داشت: این مبلغ را از کارت عابر بانک پدر خانمش به لحاظ اعتماد وی و در اختیار داشتن رمز کارت برداشت خرید اینترنتی کرده است.

وی در خاتمه هشدار داد: به هیچ عنوان رمز بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و به طور متوالی رمزهای خود را تغییر داده و از گذاشتن رمزهای از پیش گزیده و تکراری مانند شماره شناسنامه و تاریخ تولد که به راحتی در دسترس می باشد خودداری کنید./ز