با 5 هزار عنوان کتاب، فعالیت کتابخانه آیت الله صافی گلپایگانی آغاز به کار کرد
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، کتابخانه آیت الله صافی گلپایگانی سال گذشته به صورت رسمی راه اندازی شده و به صورت قفسه باز در دسترس پژوهشگران قرار گرفت.
حجت الاسلام مهدی کریمیان با اشاره به برخی از موضوعات این کتابخانه گفت: سیره و تاریخ، علوم قرآنی، تفسیر، حدیث، فقه، اصول،کلام فرق و ادیان، اخلاق و انقلاب اسلامی از مهم ترین موضوعات ارائه شده در این کتابخانه است.
وی با اشاره به وجود بیش از 8 هزار جلد کتاب در 5 هزار عنوان گفت: کتابخانه ظرفیت ارائه 16 هزار جلد کتاب را داراست.
مسئول کتابخانه حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با بیان اینکه در این کتابخانه نسخ خطی و کتاب هایی نیز به زبان انگلیسی به مخاطبان ارائه می شود، گفت: 50 عنوان فصلنامه در موضوعات فقه اهل بیت(ع)، کلام اسلامی، مهدویت، حکومت اسلامی در دسترس پژوهشگران قرار می گیرد.
گفتنی است: کتابخانه حضرت آیت الله صافی گلپایگانی هر روز از ساعت 8 صبح الی 17 عصر به پژوهشگران خدمات ارائه می دهد./ز