همزمان با دهه دوم فاطمیه
برگزاری مراسم عزاداری در سطح محلات منطقه 21

 پیمان پور نصر قائم مقام شهرداری منطقه 21 در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: با فرا رسیدن دهه دوم فاطمیه و در راستای ترویج سیره عملی زندگانی بانوی اخلاق و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برنامه هایی با تکیه بر ارزش های دینی  و مذهبی در سطح محلات این منطقه برگزار خواهد شد.

وی افزود: به منظور پاسداشت این ایام و احترام به شعار مذهبی سوگ و ماتم شهروندان، شهرداری منطقه 21 با استفاده از ظرفیت های تبلیغاتی در زمینه های عفاف و حجاب و سیاه پوش کردن معابر اقداماتی را در این جهت انجام داده است.

پور نصر با بیان اینکه در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) عزاداران و سوگواران فاطمی راس ساعت 9 صبح در میدان اصلی تهرانسر ( کمال الملک) در قالب دسته جات سینه سزنی وزنجیر زنی حضور خواهند داشت افزود: این مراسم با مشارکت  و همکاری ستاد فاطمیه و هیئت های مذهبی برگزار می شود و در راستای خدمات رسانی به عزاداران فاطمی، ایستگاه های فرهنگی و پذیرایی از شهروندان، در این روز در سطح منطقه برپا خواهد شد.

قائم مقام منطقه 21 خاطر نشان کرد: همچنین مراسم سخنرانی در مساجد منتخب سطح منطقه با محوریت احیاء و ترویج فرهنگ فاطمی در این ایام برگزار می شود./ز