رفع مشکلات شهرک صنعتی شهریار

تبارکی در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ضمن اشاره به ظرفیت های بالقوه تولیدی و صنعتی در سطح شهرستان شهریار تصریح کرد: قریب به 350 واحد تولیدی و صنعتی در این منطقه فعال است و مجموعه فرمانداری در راستای پشتیبانی از این واحد ها به صورت کلی و موردی در حد توان از هیچ حمایت دریغ نکرده است.

وی در ادامه افزود: از سوی هیات دولت، دو شهرک صنعتی نیز برای این شهرستان مصوب شد که از سوی شرکت شهرک های صنعتی در استان تهران، به عنوان شهرک صنعتی دولتی تایید شد و هم اکنون مراحل پایانی استعلامات اداری آن طی می شود.

تبارکی در نهایت تصریح کرد: پیرو پیگیری های انجام شده، زمین مورد نیاز احداث این شهرک صنعتی از سوی اداره منابع طبیعی واگذار شده و در ارتباط با مشکل تامین آب این بخش نیز، با همیاری سازمان آب در حال رفع نارسایی مذکور هستیم./ف