رفتاری مهربانانه که از آن به عنوان نماد نامهربانی یاد شد
به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران احمد مسجد جامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای جلسه امروز شورا اظهار داشت: در جلسه قبلی شورای شهر تهران شاهد جلوه دیگری از مردم سالاری دینی بودیم اما امروز که از فضای پرهیاهو و پرتنش  روز یک شنبه خارج شدیم و با توجه به عدم حضور رسانه ها و ارائه گزارشاتی که مبتنی بر حقیقت نبود لازم است که گزارشی از روز یکشنبه ارائه کنند و در خصوص برخی اتفاقات شفاف سازی کنند.

مسجد جامعی در ادامه تصریح کرد: مسئله انتخاب شهردار تهران بسیار با اهمیت است و دلیل آن روشن است  به همین جهت در جلسه هیات رئیسه شورا طرحی پیشنهاد شد تا این برنامه ها در چارچوب نظام مندی انجام شود و این روند به این صورت بود که تصمیم گرفته شد از نامزدهای منتخب خواسته شود تا با هم در جلسه حضور پیدا کنند و در جریان گزارش یکدیگر قرار داشته باشند.

وی ادامه داد: به این ترتیب بر اساس قرعه کشی از دو نامزد دعوت شد تا در جلسه حضور یابند که هاشمی زودتر رسید و از او خواهش کردیم تا منتظر بماند تا قالیباف نیز برسد و با من در جلسه شرکت کنند تا هیچ شاعبه ای به وجود نیاید.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: ما برای همه مسائل جزئی و حتی برای آن که چه کشی نخست صحبت کند قرعه کشی کردیم و این کار توسط مجتبی شاکری انجام شد تا از هر گونه ایجاد ابهامی جلوگیری شود.

وی افزود: قالیباف در ارائه گزارش خود اشاره هایی که همکاری با هاشمی داشت و متقابلاً هاشمی با احترام و به همین نحو گزارش خود را ارائه داد.

مسجد جامعی بیان داشت: در جلسه روز یکشنبه آباد به صورت مزاح به هاشمی گفت: شما که اینقدر به هم نزدیک هستید چرا به نفع قالیباف کنار نمی روید و هنوز نیز دیر نشده است که هاشمی به ایشان پاسخ دادند قالیباف اجازه نداده است.

وی افزود: پس از پایان گزارش هر دو نامزد خواستیم که جلسه را ترک کنند و من از روی  صمیمیت دو بار به پشت قالیباف زدم و به وی گفتم که هاشمی را با خود به دفترش ببرد و این مسئله از سوی برخی رسانه ها وارونه نشان داده شد و حتی زمان آن را نیز تغییر دادند چرا که این مسئله قبل از رای گیری بود و گفته شد که بنده پس از رای گیری و از سر ناراحتی این عمل را انجام داده ام. و این رفتار بسیار ناپسند است.

مسجد جامعی خاطر نشان کرد: امیدواریم در دوره جدید فعالیت های شهرداری برای مشارکت گسترده مردم در اداره امور استفاده شود تا بتوانیم مجموعه شهری بهتری داشته باشیم و فضایی بسازیم که کسی نتواند طعم شیرین حماسه سیاسی خلق شده در 24 خرداد ماه را به کام مردم تلخ کند./ف